M. Fedor 33.
2:1p.
(1:1)
31. V. Voráč (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:30

4.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čelo tabulky skončil remízou.


Branky


33. M. Fedor - 31. V. Voráč (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta domácích určila skore poločasu

 

K dnešnímu zápasu o čelo tabulky přijel Sokol Srby na hřiště Kdyně. Utkali se dva týmy, které ještě v průběhu tohoto ročníku neztratily ani bod. Domácí z Kdyně byli v úvodu zápasu o něco lepší než hosté a brzy měli možnost jít do vedení. Po faulu ve vápně měli totiž možnost kopat pokutový kop. Jenže střelec měl vychýlenou mušku a trefil přímo prostředek branky, kde číhal hostující gólman Mirek Sazama a bez větších potíží tento pokus zlikvidoval. A tak se znovu osvědčilo staré známé nedáš - dostaneš. Tu samou šanci totiž dostali i hosté, ale naložili s ní daleko lépe. Úspěšným exekutorem byl Václav Voráč a jeho zásluhou šli hosté do vedení. Radost jim ale dlouho nevydržela, protože domácí hráči dokázali brzy reagovat a srovnali zásluhou Mariana Fedora, který se hezky uvolnil a střelou o břevno nedal bránkáři hostí šanci. A protože se již nikdo nedokázal i přes několik šancí prosadit, poločas skončil smírně.

Hosté ze Srbů měli spoustu šancí na změnu skóre, ale gólman domácích byl proti.

 

Ve druhém poločase převzali hosté iniciativu, byli lepší, měli i více šancí a kdyby domácí neměli v brance Tomáše Kaisera, bylo by skóre výraznější ve prospěch hostů. Ten postupně vychytal všechny pokusy hostujících hráčů a velkou měrou se zasloužil o konečnou remízu i po konci zápasu. Domácí tak mají komu děkovat za cenný bod.

Domácí nakonec urvali druhý bod

 

V penaltovém rozstřelu byli nakonec o chlup lepší domácí hráči a tak si připisují dodatečný bod.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920 B
Jiří Tomajer - Kdyně: Z kraje jsme byli lepší, ve druhé půli nám došly síly, ale podržel nás gólman.

TJ Sokol Srby
Jaroslav Slavík - Srby: Dnes byl jejich ( domácí ) gólman perfektní. Hrál se hezký fotbal, který se musel líbit. Pravý souboj o čelo tabulky.



Sestavy


SK Kdyně 1920 B
T. Kaiser [-] - J. Němec [-] , Z. Šup [-] , J. Janoušek [-] , S. Cetl [-] - M. Kratochvíl [-] (75. J. Žikeš [-] ) , V. Trumpeš [-] (46. M. Janík [-] ) - T. Belanec [-] , M. Fedor [-] - M. Bandžuch [-] , J. Tomajer [-]

TJ Sokol Srby
M. Sazama [-] - J. Kubizňák [-] , M. Secký [-] , P. Čáslavský [-] , P. Maštalíř [-] , J. Vikoň [-] , L. Hrubý [-] , M. Reithar [-] , V. Voráč [-] , J. Škoda [-] , V. Plánička [-]

ŽK: 30. J. Janoušek , 64. J. Tomajer - 75. M. Reithar , 84. V. Voráč .
Hráči zápasu: T. Kaiser - V. Voráč .
Místo: Kdyně. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Zavadil Jan - PERGL Tomáš (N), SLÁMA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.