Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zahořany i popáté vyhráli a vedou tabulku


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dnešní duel pátého kola svedl dohromady vedoucí Zahořany s týmem Babylonu, který v dosavadním průběhu ještě nevyhrál. Hrál se vyrovnaný, oboustranně otevřený fotbal nahoru dolů, který přinesl i spoustu slibných šancí. Ty měly oba týmy, ale v prvním poločase se zřejmě předháněli v jejich neproměňování. Jedinou trefu, která skončila v síti v prvním poločase si tak připsal domácí Martin Ouřada a poslal tím svůj tým do hubeného vedení. Stejným poměrem skončil i první poločas utkání.

Zahořany rozhodly lepší efektivitou v zakončení

 

Druhý poločas se nesl ve znamemí toho prvního, co se šancí týče. S přibývajícím časem se však domácí dostávali do častějšího zakončení, hostům evidentně ubývaly síly. A tak se nezřídka stávalo, že se zahořanští ocitli sami před brankářem. Ve 49 minutě přidal druhý gól domácích Michal Suchý, aby ho o dvacet minut později napodobil Martin Antoš. Domácí si tak vypracovali tříbrankový náskok a hosté na to již nedokázali zareagovat. O další dvě minuty se o slovo přihlásil nejlepší střelec soutěže Jaromír Pustina a zvýšil již na 4:0. Za pár minut později tentýž hráč svou druhou trefou v zápase pečetil výhru domácích Zahořan, které ani v pátém utkání nenašly přemožitele a po výsledku 5:0 vedou tabulku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Babylon
Zdeněk Biedermann ( Babylon ): Domácí nás přehráli, měli více šancí. Dojeli jsme na neproměňování našich šancí.



Sestavy


TJ Sokol Zahořany
M. Pustina [-] - V. Sokol [-] , M. Kruml [-] , J. Pustina [-] , J. Ouřada [-] (46. J. Zenefels [-] ) , M. Antoš [-] , M. Ouřada [-] (46. R. Schreiner [-] ) , M. Suchý [-] , M. Adámek [-] , V. Kest [-] (73. D. Schreiner [-] ) , J. Kellner [-] (73. K. Hruška [-] )

TJ Sokol Babylon
J. Kaufner [-] - M. Hrdlička [-] , P. Votava [-] , L. Buček [-] , J. Krejčí ml. [-] , V. Podskalský [-] , D. Kavalír [-] , O. Bolovanský [-] , M. Kuník [-] , J. Kodera [-] , J. Černý [-] (64. O. Temcsák [-] )

Hráči zápasu: J. Pustina .
Místo: Zahořany. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Svičarský Petr - PAJDAR Václav (N), BIEDERMANN Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.