4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pocinovice potřetí za sebou stoprocentní


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o výsledku

 

Pocinovičtí dnes přivítali na svém hříšti hráče Tlumačova. První poločas ovládli domácí a dařilo se jim i střelecky. Již po patnácti minutách vedli domácí o dvě branky, když se na listinu střelců zapsal pod oba góly Miroslav Jehlík. O dalších patnáct minut udeřili domácí znovu a opět to byli dvě rychlé branky, které padly v rozmezí dvou minut. O obě se zasloužil domácí kapitán Václav Novák a bylo rozhodnuto. Hosté sice nějaké šance měli, ale nedokázali je přetavit ve vytoužený gól.

V polovině druhého poločasu hra vyrovnala, když domácí stáhli nejlepšího muže zápasu Libora Bočana. Ani tak ale hosté gólovou smůlu neprotrhly a protože se neprosadili již ani domácí, rozhodly utkání branky z poločasu prvního.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Tlumačov B
Milan Polák ( Tlumačov ): Domácí byli lepší hlavně v prvním poločase, kdy dali čtyři branky. Ve druhém stáhli nejlepšího hráče a hra se srovnala, ale nedokázali jsme naše šance využít.



Sestavy


TJ Sokol Pocinovice
M. Kohout [-] - V. Gergely [-] , V. Novák [-] , Z. Kalivoda [-] (46. L. Jakuš [-] ) , M. Beneš [-] - Š. Pavlík [-] , P. Paliar [-] , L. Bočan [-] (66. J. Sokol [-] ) , D. Janda [-] - J. Kohout [-] , M. Jehlík [-]

TJ Start Tlumačov B
J. Královec [-] - H. Hradecký [-] , P. Selnar [-] , V. Popovych [-] , J. Podestát [-] (80. D. Zíta [-] ) , K. Ibehej [-] , T. Řezníček [-] , V. Ticháček [-] , Z. Sladký [-] , M. Podestát [-] , M. Kafka [-]

Místo: Pocinovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kuška Karel - ŠVEJDA Miroslav (N), KALENDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.