1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Frei vymetl šibenici a zajistil tak Újezdu všechny body


Branky


47. O. Bulíř - 27. P. Nový , 66. J. Frei
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dnešní duel čtvrtého kola svedl dohromady týmy Chodské Lhoty a Sokola Újezd. Od začátku se hrál vyrovnaný zápas, ani jedno mužstvo si nevytvořilo nějakou větší převahu. Přesto se ale diváci gólů dočkali. Ten první přišel zhruba po 25 minutách a na svědomí ho měli hosté. Po faulu rozehrávali přímý kop, ale místo očekávaného centru přišla nahrávka za obranu na Pavla Nového, který po kličce gólmanovi poslal hosty do vedení. Domácí se také snažili, ale hostující gólman Petr Kupeček i nadále držel svůj tým a nedovolil jakékoliv komplikace. Nakonec však také kapituloval, když v nastaveném čase prvního poločasu jej překonal i s pomocí teče jednoho z hostujících hráčů Ondřej Bulíř. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

 

 

 

Druhý poločas přinesl opět nějaké šance na obou stranách, ale žádná z nich se neujala. Jako další o sobě dali vědět až v polovině poločasu hosté, kteří v 66 minutě rozehráli rohový kop, který domácí odrazili za hranici vápna. Tam se ho ujal Jakub Frei a z nějakých dvaceti pěti metrů vyslal pumelenici na branku. Trefil přesně její šibenici a hosté znovu vedli. Jak se ukázalo, byl to rozhodující úder, protože domácí na to již nedokázali zareagovat a protože ani hosté již branku nepřidali, výhra Újezda byla na světě.



Ohlasy k zápasu


FK Chodská Lhota
Václav Včala ( Chodská Lhota ): Hosté byli lepší, fotbalovější. Nám chybělo 5 hráčů základu a podali jsme celkově špatný výkon.

TJ Sokol Újezd
Bohumil Ledvina ( Újezd ): Byl to z naší strany poctivý výkon, vybojované vítězství



Sestavy


FK Chodská Lhota
L. Strejc [-] - P. Toman [-] , J. Valíček [-] , J. Frána [-] , Z. Kováč [-] , O. Bulíř [-] - A. Polák [-] , L. Hummel [-] - T. Faul [-] , L. Pampel [-] , M. Jakl [-] -

TJ Sokol Újezd
P. Kupeček [-] - J. Frei [-] , T. Pazdera [-] , L. Šindelář [-] , J. Závodský [-] - J. Čermák [-] (54. M. Beran [-] ) , R. Bláha [-] , M. Gibfried [-] , J. Benušík [-] - P. Socha [-] (65. P. Wolf [-] ) , P. Nový [-] (89. L. Gazdík [-] ) -

ŽK: 56. A. Polák , 87. T. Faul - 47. J. Benušík , 74. M. Gibfried , 85. P. Wolf , 87. P. Kupeček .
Hráči zápasu: J. Frána - J. Frei .
Místo: Ch.Lhota. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Plzák Martin - MARCELL Tomáš (N), LEDVINA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.