1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel rozhodl jediný gól


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Bukovečtí přivítali v pátém kole na svém hřišti Poděvousy, které měli na svém kontě dvě výhry z předešlých kol. Domácí naopak drželi domácí neporazitelnost a tak se dal čekat velmi zajímavý duel. Ten také k vidění byl, domácí prvních patnáct minut tlačili, měli i šance, ale nedokázali je proměnit. Hra se pak postupně začalo vyrovnávat, ale střelcům se jaksi nedařilo. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Jediná trefa určila výsledek

 

Ve druhém poločase se více začali prosazovat hosté, kteří byli aktivnější. Ale pořád se nedařilo ani jednomu týmu rozvlnit síť soupeřovi branky. Rozuzlení přišlo zhruba v polovině druhého poločasu, kdy se trefil zpoza vápna David Koriťák, který levačkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně hostujícího gólmana. Domácí se tak dostali do hubeného vedení. Hostující hráči se snažili korigovat, ale nepodařilo se jim využít ani jednu šanci a tak po jednogólovém vítězství berou všechny body domácí z Bukovce.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Bukovec
Josef Bozděch ( Bukovec ): Jsme spokojeni za tři body. Zaplať Pánbůh, že tam spadl ten jeden gól.




Sestavy


TJ Dynamo Bukovec
J. Rada [-] - D. Koriťák [-] , V. Rada [-] , J. Hašek [-] , M. Šizling [-] - R. Kováč [-] , T. Miller [-] (46. J. Toman [-] ) , V. Bulička [-] , M. Hulín [-] - T. Novák [-] , R. Hauser [-] (84. P. Vdovec [-] ) -

TJ Sokol Poděvousy
M. Traxmandl [-] - R. Sedláček [-] , D. Moudrý [-] , V. Bouc [-] (67. T. Brychcín [-] ) - Z. Šibil [-] , O. Masnička [-] , P. Homolka [-] (21. M. Krs [-] ) - J. Mašek [-] , J. Liška [-] - M. Pomahač [-] , K. Nechutný [-]

ŽK: 64. D. Koriťák - 45. O. Masnička , 80. D. Moudrý .
Hráči zápasu: D. Koriťák .
Místo: Bukovec. Počet diváků: 38. Rozhodčí: Svičarský Petr - DRUDÍK Josef (N), TUMPACH Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.