Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osvračín znovu nevyhrál


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V šestém kole přivítal domácí Osvračín soupeře z Klenčí. Domácí v probíhající sezoně jako jediní ještě nedokázali vyhrát a tak bylo otázkou, jestli se jim to povede v tomto zápase. Osvračín nemá moc dobré vstupy do zápasů, ale tentokrát se jim podařilo skórovat jako prvním a navíc již v první minutě. Po centru z levé strany zakončil Karel Steinbach. Vzápětí měl možnost znovu, ale ta zůstala nevyužita. A tak přišli ke slovu hosté, kteří vyrovnali po několika málo minutách. Autorem vyrovnávací branky byl Pavel Smazal. Hra byla hodně vyrovnaná, šance se střídaly na obou stranách. Tu další využili opět domácí, kdy po rohovém kopu hlavou uklidil míč do sítě Tomáš Sekereš. Ale stejně jako v prvním případě, vedení domácím dlouho nevydrželo a za několik minut bylo opět srovnáno, tentokráte zásluhou Vladimíra Zábranského. To byl také poslední gólový příspěvek prvního poločasu.

 

I druhý poločas se nesl ve znamení šancí na obou stranách. Jako další se prosadil znovu domácí, kteří předvedli hezkou akci, kdy Václav Chocholatý vyšachoval celou obranu hostů a z jeho akce těžil Ladislav Nauš, který zařídil domácím opět jednobrankové vedení. Tentokrát ale domácí dokázali ubránit ataky hostí a neinkasovali tak rychle. Když už se zdálo, že to domácím vydrží a připíší si první výhru v sezoně, přišlo vyrovnání v poslední mnutě zápasu. O to se postaral hostující Jan Jero a zápas tak za nerozhodného stavu 3:3 šel do penalt.

Steinbach rozhodl o zisku druhého bodu pro Osvračín

 

Penalty jsou velkou loterií a tu dnešní zvládli lépe domácí, kteří byli při rozstřelu přesnější a berou druhý dodatečný bod. Rozhodující penaltu proměnil Karel Steinbach.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Osvračín B
Jiří Beňka: Tým hostí dnes byl k poražení, ale neúčast šesti zraněných hráčů je citelně znát. Navíc má problémy s kolenem i Sekereš. I tak to ale byl náš nejlepší dosavadní výkon.




Sestavy


TJ Sokol Osvračín B
P. Skala [-] - T. Halama [-] , T. Muchna [-] , K. Vacík [-] , L. Mandlík [-] - M. Pavlík [-] , T. Sekereš [-] , L. Nauš [-] , V. Chocholatý [-] - K. Steinbach [-] - M. Wanke [-]

Spartak – První chodská Klenčí B
Z. Veber [-] - F. Maslen [-] , J. Mifek [-] , V. Hrbáček [-] , V. Zábranský [-] , M. Hojda [-] , M. Kovařík [-] , J. Jero [-] , V. Fišer [-] , P. Smazal [-] , Z. Mifek [-]

ŽK: 24. F. Maslen , 54. J. Mifek , 81. P. Smazal .
Hráči zápasu: T. Sekereš , K. Steinbach .
Místo: Osvračín. Počet diváků: 38. Rozhodčí: Zavadil Jan - ARGMAN Aleš (N), DIVIŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.