P. Marek 52.
2:1p.
(0:0)
51. J. Kobes
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miřkov šťastnější až po penaltách


Branky


52. P. Marek - 51. J. Kobes
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Věneček čaroval

 

V dalším kole se na hřišti Miřkova představili hráči Chodova. V prvních třiceti minutách první půle byli lepším týmem domácí, kteří měli několik slibných šancí, ale ke gólu to nevedlo. Hosté pak pomalu začali přebírat iniciativu a nebýt domácího gólaman Petra Věnečka, mohlo být skóre lepší ve prospěch hostí. Podařilo se mu chytit nejméně dvě tutovky soupeře a tak se skóre zápasu zatím neměnilo. I přes nespočet šancí jak na domácí, tak na hostující straně se gólově nikdo v prvním poločase neprosadil a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0. Velko zásluhu na tom měl právě i zmiňovaný Petr Věneček.

Dva slepené góly určili remízový stav

 

Na začátku druhé půle domácí malnko zaspali a hosté toho dokázali patřičně využít, když šli do vedení zásluhou Jindřicha Kobese. Radost z vedení jim však dlouho nevydržela, neboť z protiútoku bylo srovnáno. Zasloužil se o to domácí Pavel Marek a určil tak výsledku konečnou podobu. Zápas již remízou skončil a tak přišly na řadu penalty, které určily dodatečný bod.

Domácí byli nakonec šťastnější

 

Penaltová loterie vyzněla lépe pro domácí, kteří berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Miřkov
Josef Marek: Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro nás.




Sestavy


FK Miřkov
P. Věneček [-] - P. Würkner [-] (74. B. Martínek [-] ) , A. Žižka [-] , Z. Sláma [-] , Z. Šilhavý [-] , P. Kukuk [-] (67. J. Kopperberg [-] ) , T. Šindelář [-] , P. Marek [-] , J. Vlček [-] , P. Cihlář [-] , V. Soukup [-]

TJ Tatran Chodov B
F. Dolhý [-] - J. Kobes [-] , M. Svoboda [-] , J. Konop [-] (66. D. Kobes [-] ) , L. Ticháček [-] , J. Fischer [-] , J. Strnad [-] (59. L. Starinský [-] ) , K. Váchal [-] (46. P. Pajma [-] ) , S. Hrnčíř [-] , P. Frána [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 44. V. Soukup - 64. J. Veselý .
Hráči zápasu: P. Věneček .
Místo: Miřkov. Počet diváků: 39. Rozhodčí: Svičarský Petr - ÚTERSKÝ Jaroslav (N), PAJMA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.