T. Vlk 28.
J. Čeleda 47.
S. Strejc 70.
J. Žiak 88. (p.)
4:5p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů z chvostu tabulky rozhodly penalty


Branky


28. T. Vlk , 47. J. Čeleda , 70. S. Strejc , 88. J. Žiak (p.) - 18. M. Stryczek , 32. M. Stryczek , 55. J. Soupír , 63. M. Stryczek
6

Pro oba týmy to byl dost důležitý zápas, protože zatím moc bodů na svém kontě neměly. Béčko Mochtína bylo posíleno o některé hráče z "A" týmu a tak se čekalo jeho hladké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pretzelmayer neproměnil penaltu

Skóre otevřel v 18.minutě nikým nehlídán hostující Martin Stryczek po rohovém kopu. Čistou gólovku na vyrovnání pak spálil ve 25. minutě kapitán domácích Kamil Rajtmajer. O minutu později to mohl napravit navrátilec do sestavy Jaroslav Pretrzelmayer. Šel kopat penaltu nařízenou za faul na Zbyňka Smolíka, ale neproměnil. Mochtín měl v této době velkou převahu a vyrovnání se dočkal vzápětí. Zakončení Pretzelmayera gólman hostů stačil vyrazit, ale na dorážku Tomáše Vlka již nestačil - 1:1. O tři minuty na to mohl poslat svůj tým do vedení opět Pretzelmayer, ale vyloženou šanci neproměnil, neujalo se ani zakončení Podráského, či Smolíka. Hosté hrozili z brejků a ve 38.min. z něj opět skorovali. Rychlonohý Soupír utekl domácí obraně, jeho přihrávku zakončuje gólem opět Stryczek - do šaten se jde na přestávku za stavu 1:2. 

Mochtín vyrovnal 2 minuty před koncem

Mochtín poslal do 2. poločasu tři nové hráče, od kterých se čekalo, že nepříznivý stav otočí v prospěch domácích. Vyrovnání na 2:2 přišlo již ve 47.minutě, když centr z rohového kopu zatočil střídající Jiří Čeleda přímo do brány hostů. Tlak Mochtína sice pokračoval, ale goly stříleli hosté. V 55.minutě se ze 20 metrů trefuje z otočky přímo do šibenice Jan Soupír a v 63.min. to je již 2:4, když další zaváhání obrany domácích trestá svým třetím golem Martin Stryczek. V 70. minutě snižuje z úhlu levačkou další střídající hráč Stanislav Strejc na 3:4. V 73. minutě se nechal po druhé žluté kartě vyloučit Pavel Zoubek, i tak je Mochtín stále ve velkém tlaku a má další golové šance. Tu největší spálil Žiak, když šel sám na hostujícího golmana Bejma, svojí hlavičkou pod břevno nevyzrál na hostujícího golmana ani Jaromír Osvald. Vyrovnání na 4:4 přišlo až těsně před koncem utkání z penalty, kterou bezpečně proměnil Jan Žiak.

Penalty vyšly lépe hostům

V následném penaltovém rozstřelu byli úspěšní za Mochtín Švátora, Sádlík a Žiak. Protože hosté měli 4 úspěšné střelce, tak si odvezli 1 bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín B
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Naše záloha byla tentokráte posílena o některé hráče z "A" týmu a tak se čekalo její hladké vítězství. Nestalo se. Bojovní hosté hráli jednodušeji, účelněji, proměňovali šance a to rozhodlo. Náš tým si gólovek vypracoval sice daleko více než soupeř, ale zakončení bylo žalostné. Nakonec byl rád za 1 bod.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín B
D. Prokop [-] - Z. Smolík [-] (46. J. Žiak [-] ) , P. Zoubek [-] , J. Pretzelmayer [-] (46. J. Osvald [-] ) , J. Podráský [-] , P. Švátora [-] , K. Rajtmajer [-] (46. J. Čeleda [-] ) , T. Vlk [-] , M. Pryimak [-] (56. S. Strejc [-] ) , O. Šup [-] , J. Peleška [-] (82. M. Sádlík [-] )

TJ Sokol Chudenice
P. Bejm [-] - M. Stryczek [-] , J. Soupír [-] , J. Soupír [-] (66. M. Karlík [-] ) , J. Rupert [-] (84. R. Huňáček [-] ) , P. Vachtl [-] , M. Ježek [-] , S. Hodan [-] , L. Zoubek [-] (74. P. Vachtl [-] ) , V. Fremuth [-] , D. Duda [-]

ŽK: 31. P. Zoubek , 38. D. Prokop , 60. J. Podráský - 5. M. Stryczek , 26. M. Ježek , 48. L. Zoubek , 68. J. Rupert . ČK: 73. P. Zoubek .
Hráči zápasu: M. Stryczek .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Javorský Josef - RENDL Daniel, ULRICH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: Vít Maňas
Tip experta: výhra domácích

Mochtín doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích