T. Brant 66.
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradešice poprvé ztratily


Branky


7

Měčín hostil dosud neporažené Hradešice, které v Měčíně poprvé letos ztratily body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

 Od začátku utkání byli hosté jasně lepší, nepouštěli domácí na dostřel branky a naopak to byli hosté, kdo měl množství standardních situací a také jednu tutovku, kdy postupoval sám na brankáře David Vaněček, ale jeho klička brankáři byla příliš dlouhá a míč mu utekl do autu. Zhruba po dvaceti minutách se dostali do hry také domácí. Nutno podotknout, že jim v tom pomohli hosté sami svojí nepřesnou hrou a zbytečnými ztrátami míče. Hra byla až do konce poločasu vyrovnaná, domácí měli blíže k vedení, když z volného přímého kopu nastřelili břevno brány hostů.

 

Nepříliš atraktivní druhý poločas

 Druhý poločas opět lépe zahájili hosté a šli do vedení po průniku do vápna a hezkém zakončení Panušky. Domácí vědomi si nutnosti bodovat zvýšili obrátky a v tu dobu měli převahu. Z množství standardních situací dokázali vyrovnat po rozehraném rohu na krátko, na což trestuhodně pozdě zareagovali hráči hostů a k další smůle si srazili centr do vlastní sítě. Pak se na hřišti více nehrálo než hrálo, domácí hodně polehávali a hra byla plná nepřesností. Až v samotném závěru si hosté vytvořili tlak a měli dvě obrovské šance. Nejprve nastřelil Michael Buchta spojnici břevna a tyče a pak František Melka jen těsně minul branku. Utkání tak skončilo remízou a v následujících pokutových kopech měli více štěstí domácí.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hradešice
František Melka starší, trenér TJ Sokol Hradešice: Na horkou půdu do Měčína jsme kvůli různým karanténám a zraněním dávali tým obtížně dohromady. Navíc sehráli dorostenci svoje utkání v dopoledních hodinách, a tak jsme přijeli zvědaví, jak si s tím dokážeme poradit. A musím říct, že jsme určitě nezklamali. Musím pochválit kluky z obrany. Martin Florián a Tomáš Nováček museli nastoupit do zápasu bez jediného tréninku a Honza Král odehrál v šestnácti letech dva náročné zápasy během jednoho dne. Nebylo tedy divu, že jsme vzadu ve druhém poločase trochu šlapali vodu, ale jak jsem už říkal, musím je pochválit, protože za dané situace to zvládli celkem dobře. Velmi dobře zachytal Petr Písečný a v několika situacích nás skvěle podržel. Naopak dnes musím být kritický k útočným řadám. Hráči vpředu neměli svůj den a nebyli tak nebezpeční, jak se od nich očekává. Musíme ale zůstat nohama na zemi, protože v Měčíně se snadno nevyhrává. Řekl bych, že remíza je vzhledem k průběhu utkání asi spravedlivá, mrzí mě ale ztráta bodu, kvůli neúspěšnému penaltovém rozstřelu. Na příští týden už bychom snad měli být téměř kompletní, abychom mohli s kvalitním týmem z Nýrska sehrát dobrou partii.



Sestavy


TJ Sokol Měčín
R. Šlajch [-] - D. Kubík [-] , R. Šteffel [-] , L. Čejka [-] , D. Němec [-] , J. Krotký [-] , J. Baumruk [-] (56. O. Mašek [-] ) , J. Šimek [-] , O. Jareš [-] , M. Čejka [-] (78. J. Touš [-] ) , T. Brant [-]

TJ Sokol Hradešice
P. Písečný [-] - L. Zdichynec [-] , M. Buchta [-] , F. Vaněček [-] , M. Kodýtek [-] (62. V. Metlička [-] ) , D. Vaněček [-] , T. Nováček [-] , F. Melka [-] , M. Florian [-] , J. Král [-] , V. Panuška [-]

ŽK: 30. D. Kubík , 36. O. Jareš , 41. M. Čejka - 38. F. Melka , 84. V. Metlička .
Hráči zápasu: P. Písečný , J. Král .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Lojík Václav - BALA Petr, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: Zbyněk Mašek
Tip experta: výhra hostů

Další vyrovnaný zápas, hosté ale vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů