Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 15:00

1.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládlo Nýrsko


Branky


4

Na perfektně připraveném trávníku se odehrál šlágr 1. kola mezi rezervou Nýrska a Janovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Do 1. poločasu vstoupila lépe domácí Okula posílená o dvojici hráčů vracejících se po zranění z A týmu Kohouta a Kadlece. Ve 14. minutě skóroval po samostatném úniku Kohout. Ve 21. minutě po skvělém pasu Vávry skóroval opět domácí sniper Kohout. Vzápětí měli velkou šanci hosté, Petruška ale jen těsně minul. O pár minut později musel domácí zachránit Janovský, když vykopával balon z brankové čáry. Janovičtí se probudili a přehrávali domácí, což vyústilo v nádherný ťukes až do prázdné brány, který zakončil Urban. Krátce před přestávkou se po perfektním centru Urbana prosadil Šlegl a do kabin se šlo tak za vyrovnaného stavu 2:2.

Hostům docházel dech

Stejně jak domácí nastoupili aktivně do 1. půlky, nastoupili tak i do druhé. Po úniku Kadlece po lajně skóroval v 59. minutě Škvarenina. O 3 minuty později zvýšil na 4:2 z výborně kopnutého rohu Maška Kohout a zkompletoval tak hattrick. Hostům již docházely síly, na jejich obranu se hrnul jeden protiútok za druhým. Naštěstí pro hosty se Nýrsku nedařila koncovka. V 79. minutě se však z rohu prosadil Urban a ještě zdramatizoval utkání. Po tyčce domácího Tauška a několika dalších neproměněných tutovkách domácích rozhodl v 82. minutě po závaru ve vápně Kadlec.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko B
Petr Janovský, kapitán domácích: První poločas byl vyrovnaný, ve druhém poločase jsme měli ale jasně navrch a dominovali jsme. Škoda, že jsme neproměnili víc brejků. Hlavní jsou ale 3 body.

FK Dukla Janovice
Jan Šlegl, kapitán hostů: Do utkání jsme nevstoupili úplně nejlépe a prohrávali jsme 2:0. Pak jsme ale začali hrát svoji hru a myslím, že jsme byli do konce poločasu lepším týmem. Ve druhém poločase nám začaly ubývat síly a byli jsme všude druzí.



Sestavy


FK Okula Nýrsko B
R. Loskot [-] - D. Vávra [-] , P. Taušek [-] , T. Valenta [-] , J. Švec [-] (56. M. Škvarenina [-] ) , T. Kohout [-] , O. Kadlec [-] , T. Bureš [-] , M. Šlehofer [-] (37. M. Valenta [-] ) , J. Hvězda [-] , P. Janovský [-]

FK Dukla Janovice
M. Martínek [-] - D. Kotlan [-] , V. Slivoň [-] , A. Zhvakin [-] , M. Urban [-] , J. Šlégl [-] , P. Petruška [-] , D. Jůzek [-] , V. Drmola [-] , M. Bohatý [-] , J. Macura [-]

ŽK: 70. D. Vávra - 70. A. Zhvakin , 72. P. Petruška , 86. M. Bohatý .
Hráči zápasu: T. Kohout , O. Kadlec - V. Drmola , P. Petruška , M. Urban .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mazán Jan - MATĚJKA Aleš, MAZÁN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: Martin Kubík
Tip experta: výhra hostů

Bude se hrát pohledné utkání, ve kterém vyhrají Janovice.

Tip: výhra domácích