Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osvračín poprvé dokázal doma vyhrát


Branky


0

 

Předposlední Osvračín hostil v dalším kole na domácím hřišti poslední Meclov a chtěl konečně prolomit smůlu domácích utkání a poprvé vyhrát. Tým posíli dva hráči z A týmu a to se nakonec ukázalo jako stěžejní. Zrodila se tak první letošní výhra Osvračína na domácí půdě i v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali lépe

 

Další kolo svedlo dohromady dva poslední týmy tabulky. Předposlední Osvračín hostil poslední Meclov. Zápas to byl hlavně z kraje hodně vyrovnaný, šance byli na obou stranách. Hosté se spoléhali hlavně na brejky a domácí beci často zapomínali na své soupeře, kteří je tak přečíslovali. Lépe ale začali domácí, kteří se prosadili již v 17 minutě, kdy Vítězslav Černý dostal přesnou přihrávku, postupně obešel čtyři protihráče a přesnou střelou poslal domácí do vedení. To jim ale dlouho nevydrželo, protože o pět minut později bylo srovnáno zásluhou Jiřího Vlasáka. Domácí tak pokračovali v tendenci minulých zápasů, kdy po vstřeleném gólu velice brzy inkasovali. A to samé se dělo i v tomto zápase. Na 2:1 pro domácí zvyšoval ve 32 minutě Vojtěch Palenčár, ale hosté opět za krátkou dobu dokázali srovnat. Vyrovnávací branku dal Vladislav Svoboda. Stejným poměrem první poločas i skončil.

Pavlík šel třikrát sám na gólmana, ale nedal. Vynahradil si to až v poslední minutě.

 

I druhý poločas přinesl několik zajímavých šancí. Ale ani domácí, ani hosté je nedokázali využít. Na domácí straně šel třikrát sám na bránu Miroslav Pavlík, ale asi mu nebylo přáno. A tak nerozhodný stav trval až do 67 minuty, kdy svým druhým gólem v zápase překlopil misky vah na stranu domácích Vojtěch Palenčár. Čekalo se na to, jestli i do třetice se podaří hostům dorovnat stav utkání. Osvračínští si ale tentokrát dokázali vedení uhlídat a navíc ještě v poslední minutě navýšit. Na čtvrtý pokus se konečně trefil Miroslav Pavlík a definitivně tak potvrdil první letošní výhru domácích z Osvračína.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Osvračín B
Jiří Beňka: Fotbal byly nervy, ale jsem nakonec rád. Konečně tři body doma!!! Zasloužená by ale asi byla remíza.




Sestavy


TJ Sokol Osvračín B
P. Skala [-] - T. Halama [-] , T. Muchna [-] , K. Vacík [-] , L. Mandlík [-] (84. K. Steinbach [-] ) - V. Černý [-] , M. Pavlík [-] , T. Sekereš [-] , V. Chocholatý [-] - V. Palenčár [-] (90. L. Nauš [-] ) , M. Wanke [-] -

TJ ZD Meclov B
J. Kabourek [-] - P. Beňušík [-] , Z. Paidar [-] , O. Malý [-] , J. Vlasák [-] , V. Svoboda [-] , M. Příbek [-] (70. Z. Dolejš [-] ) , P. Malík [-] , M. Kokaisl [-] , L. Hajs [-] , J. Dufek [-]

ŽK: 42. V. Svoboda .
Hráči zápasu: T. Sekereš .
Místo: Osvračín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hálek Pavol - ZAVADIL Jan, VOGELTANZ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.