2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osvračín podruhé za sebou doma vyhrál


Branky


0

 

Další kolo svedlo dohromady celky z konce tabulky. Osvračín hostil Miřkov. Osvračínu se na domácím hřišti daří bodovat, v tom minulém zápase dokázali vyhrát a určitě chtěli i v tomto duelu na to navázat a před domácím publikem získat body. Miřkov se nesešel již poněkolikáté v optimální sestavě, navíc se jim z kraje zápasu zranil klíčový hráč a tak body zůstaly v Osvračíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích přinesl poločasové vedení

 

Hosté se opětovně nesešli v optimální sestavě. V prvním poločase tak byli lepším týmem domácí hráči Osvračína, kteří si místy vytvořili až drtivý tlak. Pomohl tomu i fakt, že se hostům již po deseti minutách zranil jejich nejlepší hráč Tomáš Šindelář. Pramenilo z toho několik velkých šancí, ale projevil se problém s jejich proměňováním. Domácí s tím mají problémy poměrně často. Přesto se jedna v prvním poločase nakonec ujala.  Ve 24 minutě měli domácí výhodu trestného kopu, míč si postavil Tomáš Sekereš, jehož střela pak obletěla hostující zeď a skončila až v síti. Byl to po hříchu jediná přesná trefa prvního poločasu, ikdyž byli hosté zralí na ručník. Po prvním poločase tak měli osvračínští hubený náskok  hosté z Miřkova drželi nadějný výsledek do poločasu druhého.

Zbytečná vyloučení v závěru rozhodla o zisku bodů

 

Do druhého oločasu nastoupili hosté aktivněji. Zřejmě rozmluva v kabině přinesla požadovaný efekt. Miřkovští byli lepší, měli více ze hry a také se jim tento tlak podařil využít v 55 minutě, kdy vyrovnali zásluhou Václava Voráče. Pak se zase ke slovu dostali domácí, kteří si vytořili tlak, ale jejich koncovka nebyla úspěšná. Zápas se tak rozhodoval až v samotném závěru. Tady na sebe opět upozornil Tomáš Sekereš, který zatáhl balon a předložil tutovku Tomáši Muchnovi, který z voleje trefil přesně a domácí šli opět do vedení. To jim do konce zápasu vydrželo, protože jim k tomu hodně pomohli i hosté, kteří se nechali zbytečně vyloučit, a to hned dvakrát za pouhé dvě minuty. Osvračín tak podruhé za sebou dokázal na domácím hřišti vyhrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Osvračín B
Jiří Beňka: 1 poločas jasně na naší straně. Ale nemohoucnost v koncovce přinesla pouze jediný gól. Ve druhém poločase byli 20 minut lepší hosté, nebyli jsme schopni si přihrát balon. Výhra ale byla zasloužená.

FK Miřkov
Josef Marek: Dva rozdílné poločasy. Domácí byli v závěru šťastnější. Zbytečná vyloučení.



Sestavy


TJ Sokol Osvračín B
P. Skala [-] - T. Halama [-] , T. Muchna [-] , K. Vacík [-] , L. Mandlík [-] - M. Pavlík [-] , T. Sekereš [-] , V. Chocholatý [-] - V. Palenčár [-] , D. Kouba [-] (80. L. Nauš [-] ) - M. Pavlík [-]

FK Miřkov
B. Martínek [-] - J. Kopperberg [-] , Z. Sláma [-] , P. Falout [-] , P. Kukuk [-] , T. Šindelář [-] (10. J. Marek [-] ) , P. Würkner [-] , J. Vlček [-] , V. Voráč [-] , J. Kozák [-] , V. Soukup [-]

ŽK: 16. V. Voráč , 78. J. Kopperberg , 85. P. Falout . ČK: 83. J. Vlček , 85. V. Soukup .
Hráči zápasu: T. Sekereš - B. Martínek .
Místo: Osvračín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hálek Pavol - SCHWARZ Petr, HELGET Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.