0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov vyraboval hřiště vedoucího Mrákova


Branky


0

 

Šlágr desátého kola se hrál na hřišti vedoucího Mrákova, kam zavítal druhý celek tabulky z Tlumačova. Zápas se hrál před skvělou diváckou kulisou, ale výsledek určil již první poločas, kdy hosté z Tlumačova třemi přesnými zásahy umlčeli domácí fanoušky, sebrali všechny body a vystřídali na čele tabulky svého dnešního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek zápasu se zrodil v první půli

 

Vedoucí Mrákov přivítal na svém hřišti druhý celek tabulky z Tlumačova. Na zápas se přišlo podívat bezmála 150 fanoušků z obou táborů, takže i kulisa byla na šlágr kola velice dobrá. Oba týmy si v minulém kole s chutí zastřílely a tak se čekalo, že bude padat i více gólu v dnešním mači. Domácí byli z kraje zápasu lepším týmem, ikdyž si moc šancí nevytvořili. V polovině poločasu začali pomalu iniciativu přebírat hosté a také jako první svou šanci proměnili. Ve 22 minutě se ve vápně dostal k odraženému balonu Josef Hruška a hosté šli do vedení. Pět minut před koncem poločasu se skóre měnilo znovu, kdy akci po křídle zakončil Ondra Polák a hosté odskočili na rozdíl dvou branek. A když se v poslední minutě poločasu tentýž hráč trefil znovu, bylo prakticky o zápase rozhodnuto. Hosté měli v poločasové pauze velmi nadějný náskok tří branek.

Tlumačov si už výsledek pohlídal

 

Ve druhém poločase moc šancí k vidění nebylo. Domácím se nedařilo a hosté, vědomi si svého náskoku, se nikam nehnali a hlídali si výsledek. A tak se druhý poločas již jen dohrával. Tlumačov po výhře 3:0 poskočil na vedoucí příčku, kde vystřídal právě Mrákov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov B
Petr Konop: Neměli jsme svůj den. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál

TJ Start Tlumačov B
Václav Ticháček: Velice dobrý výkon. Kluky musím pochválit, bojovali.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov B
R. Škampa [-] (46. J. Palovič [-] ) - P. Spörl [-] , M. Pivoňka [-] , M. Švajner [-] (46. J. Secký [-] ) , J. Kupilík [-] , J. Mlynár [-] - J. Němec [-] (46. M. Spörl [-] ) , P. Michálek [-] , J. Kabourek [-] - T. Oldřich ml. [-] (79. J. Kaufner [-] ) , L. Konopík [-] (60. J. Fliegel [-] )

TJ Start Tlumačov B
J. Královec [-] - P. Selnar [-] , M. Veselý [-] (52. L. Mikeš [-] ) , J. Forst [-] , O. Polák [-] (55. L. Krejčíř [-] ) , J. Hruška [-] (86. T. Procházka [-] ) , T. Řezníček [-] , J. Malík [-] , Z. Sladký [-] , M. Hruška [-] , D. Zíta [-] (82. M. Peleška [-] )

ŽK: 20. P. Spörl , 29. J. Kupilík - 23. D. Zíta .
Hráči zápasu: O. Polák .
Místo: Mrákov. Počet diváků: 145. Rozhodčí: Hejda Petr - CHMELÍK Miroslav, SVIČARSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.