2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osvračín dál bez prohry


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Vedoucí tým tabulky přivítal na svém hřišti Krcheby, které se krčí ve spodní části tabulky. Dalo se čekat, že domácí potvrdí svou pozici lídra, nicméně zápas tomu neodpovídal. Hrál se vyrovnaný duel se šancemi na obou stranách. Bylo tedy jasné, že vyhraje lepší koncovka. Domácí ale začali hodně zostra, kdy již po několika málo minutách šli do vedení. O to se postaral jejich střelec Tomáš Janka. Jak bylo ale řečeno, duel byl vyrovnaný a tak se hosté s tímto stavem nesmířili a do poločasu stihli vyrovnat zásluhou Heřmana Homolky. Poločas tak skončil smírně.

Štěstí v koncovce měl Osvračín

 

I druhý poločas byl vyrovnaný nejen výsledkově, ale i herně. Více štěstí v koncovce měli nakonec domácí, kteří dokázali dát o jeden gól více. Postaral se o něj zadák Leoš Kruml a zařídil tak, že domácí ani v šestém zápase neprohráli. Hosté se již k vyrovnání nedostali, naopak ještě v závěru zápasu dostali červenou kartu, kterou si připíše autor jediné trefy Krchleb Heřman Homolka. Po vítězství 2:1 Osvračín dál vede tabulku soutěže. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Osvračín
Miroslav Duchoň: Vyrovnaný zápas, měli jsme více štěstí při zakončení.




Sestavy


TJ Sokol Osvračín
M. Řezníček [-] - A. Wendl [-] , L. Kruml [-] , Z. Duchoň [-] - P. Bukovský [-] , V. Černý [-] , L. Wendl [-] , L. Muchna [-] - M. Duchoň [-] , T. Janka [-] (77. M. Wanke [-] ) - S. Blecha [-] (46. L. Bacher [-] )

SK Krchleby 1921
F. Gabriel [-] - L. Sekereš [-] , P. Demitrov [-] , M. Schwager [-] - H. Homolka [-] , P. Farkaš [-] , P. Bláha [-] , K. Bláha [-] , V. Všechovský [-] - M. Gabriel [-] , D. Bozděch [-] -

ŽK: 67. P. Bukovský - 74. P. Demitrov . ČK: 91. H. Homolka .
Hráči zápasu: L. Kruml .
Místo: Osvračín. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Helget Václav - ARGMAN Aleš (N), ROTH Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.