3:2p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krchleby nadějné poločasové vedení neudržely


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dnešní duel poslal proti sobě sousedy z tabulky. Domácí Krchleby hostili hosty z Milavče, kteří se nesešli v optimální sestavě. Na začátku zápasu se dopustili právě hosté několika chyb a domácí se tak dostali k místy až drtivému tlaku. Ale měli před sebou překážku jménem Jakub Královec, který dlouho odolával snaze domácích střelců a držel tak svůj tým nad vodou. Nakonec ale kapituloval a to hned dvakrát v relativně krátké době po sobě. Recept na něho našli Tomáš Krejčí a Heřman Homolka, kteří ke konci poločasu zajistili domácím Krchlebům slibné vedení.

 

Jakub Šot dirigoval Milavče k remíze

 

I ve druhém poločase bylo k vidění několik šancí a to na obou stranách hřiště. Tentokrát ale měli přesnější mušku hosté a prsty v tom měl Jakub Šot, který z pozice obránce zavelel k obratu. Necelých deset minut po zahájení druhé půle vybídl přihrávkou ke skórování Martina Hranaie, který nepohrdl a snížil na rozdíl jediné branky. O deset minut později měli hosté výhodu přímého kopu, míč si postavil Jakub Šot a jeho střela skončila v síti. Bylo srovnáno a začínalo se od začátku. Domácí se nechtěli smířit s remízovým stavem, ale dokázali již jen nastřelit tyč. A tak o vítězi musely rozhodnout penalty.

Hosté obrat nedotáhli

 

V penaltách měli více štěstí a přesnější mušku domácí, kteří tak hostům nedovolili dokonalý obrat v zápase a berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Milavče
Jiří Dojčár: Remíza je zasloužená. Měli jsme štěstí



Sestavy


SK Krchleby 1921
F. Gabriel [-] - M. Koriťák [-] , J. Krutina [-] , P. Bláha [-] - H. Homolka [-] , P. Demitrov [-] (46. M. Gabriel [-] ) , T. Krejčí [-] (77. R. Šaraj [-] ) , V. Všechovský [-] , D. Gust [-] - K. Bláha [-] , M. Doležal [-] (67. J. Hruška [-] ) -

TJ Sokol Milavče
J. Královec [-] - M. Hranai [-] , D. Kněz [-] , V. Krčma [-] , J. Dojčar [-] , T. Vondráček [-] , K. Wendl [-] , J. Šot [-] , M. Starinský [-] , M. Příbek [-] , M. Jakuš [-]

ŽK: 50. M. Doležal , 59. M. Koriťák , 81. J. Hruška , 83. D. Gust , 90. R. Šaraj - 64. V. Krčma , 87. M. Starinský .
Hráči zápasu: J. Královec , J. Šot .
Místo: Krchleby. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hejda Petr - ROTH Zbyněk (N), BOR Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.