0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov se gólově neprosadil a tak Mrákov popáté za sebou vyhrál


Branky


0

 

Třetí tým tabulky zavítal na hřiště Postřekova a chtěl navázat na předchozí čtyři výhry. Postřekov sice doma ještě neprohrál, ale hosté jedou na vítězné vlně a dokázali to i v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl první poločas

 

Duel osmého kola rozehrály týmy Postřekova a Mrákova. Postřekov doma neporažený a hosté z Mrákova se čtyřmi výhrami v řadě. Od začátku byli lepším týmem hosté, kteří měli více ze hry, více šancí, ale také ložené tutovky dokázali mistrně zahazovat. V polovině prvního poločasu se však dokázali prosadit zásluhou Pavla Váchala a pár minut před koncem první půle přidal uklidňující gól na 2:0 Tomáš Duffek. Hosté tak první poločas vyhráli a nutno podotknout, že zaslouženě. 

Mrákov si již vedení pohlídal

 

Druhý poločas byl ve znamení toho prvního. I nadále byli lepší hosté, domácí hráči Postřekova hrozili ojediněle hlavně z brejkových příležitostí. Nikdo se již nedokázal prosadit a tak výsledek tohoto zápasu určily dvě přesné trefy z prvního poločasu. Postřekov doma poprvé prohrál a hosté z Mrákova dál pokračují na vítězné vlně a připsali si pátou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mrákov
Vladimír Duffek: Zasloužená výhra. Byl to kolektivní výkon celého mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov B
D. Paidar [-] - A. Pareský [-] , R. Janeček [-] , M. Cibulka [-] (37. M. Gibfried [-] ) , J. Buček [-] , D. Karlík [-] (46. P. Bartoň [-] ) , J. Zdráhal [-] (55. J. Steinberger [-] ) , M. Veber [-] , J. Váchal [-] , J. Steinberger [-] , V. Královec II [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Vondraš [-] , V. Eliáš [-] (68. J. Schoř [-] ) - M. Smazal [-] , L. Čermák [-] , A. Kopecký [-] , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] - M. Růžek [-] (83. V. Vojtko [-] ) , J. Stýskal [-] , P. Váchal [-] (77. J. Zahrádka [-] )

ŽK: 59. V. Královec II , 73. J. Váchal .
Místo: Postřekov. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Helget Václav - KAPIC Jindřich (N), KŮGL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.