P. Bukovský 47.
P. Bukovský 61.
L. Wendl 68. (p.)
M. Votava 88. (vl.)
4:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky na domácím hřišti nezaváhal


Branky


47. P. Bukovský , 61. P. Bukovský , 68. L. Wendl (p.) , 88. M. Votava (vl.) - 10. J. Červeňák
0

 Vedoucí celek tabulky z Osvračína přivítal v osmém kole na svém hřiští poslední Všeruby. Mnozí tak čekali jednoznačný zápas a potvrzení tří bodů i z tohoto zápasu. Lépe ale začali hosté, kteří vyhráli první půlku, ale domácí nakonec vývoj dokázali otočit a potvrdit tak vedoucí pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokonale zaskočili lídra tabulky

 

 Dnešní duel svedl dohromady prvního s posledním. Lídr tabulky z Osvračína hostil Všeruby. Předpokládalo se, že si domácí bez větších problémů poradí, ale lépe do tohoto zápasu vstoupili hosté, kteří šli do vedení již v 10 minutě zápasu. Postaral se o to Jaroslav Červeňák. Bylo to po berejkové situaci, kteroou hosté dokonale zúročili ve svůj prospěch. Domácí ale podle očekávání převzali iniciativu a do konce poločasu se hrálo převážně na polovině Všerub. I přes několik slibných šancí se ale nedokázali prosadit a tak první poločas vyhráli trochu překvapivě hosté.

K obratu v zápase zavelel kapitán

 

Druhý poločas přinesl hned na začátku srovnání skóre, o které se postaral kapitán domácích Petr Bukovský. Po čvrt hodině již domácí poprvé v tomto utkání vedlli a opět u toho byl jejich kapitán, který druhým gólem v zápase otočil skóre. Sedm minut na to zvyšoval na rozdíl dvou branek Luboš Wendl z pokutového kopu a bylo téměř jasné, že si domácí již budou chtít vítězství pohlídat. Hosté se dokázali prosadit ještě jednou dvě minuty před koncem zápasu, ale trefili pouze svou branku a dali tak výsledku konečnou podobu. Sřelcem vlastence byl Martin Votava. Osvračín tak potvrdil vedoucí příčku v soutěži a nepřipustil překvapení s nadále posledním týmem tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Osvračín
Duchoň: Jednoznačný zápas pro nás.




Sestavy


TJ Sokol Osvračín
M. Řezníček [-] - Z. Duchoň [-] , L. Kruml [-] - V. Černý [-] , P. Bukovský [-] , L. Wendl [-] (80. M. Wanke [-] ) - T. Janka [-] - L. Bacher [-] , A. Wendl [-] , S. Blecha [-] , L. Muchna [-] (46. M. Duchoň [-] )

TJ Sokol Všeruby
V. Pareský [-] - A. Lörincz [-] (23. V. Hrubý [-] ) , J. Jiřík [-] (49. R. Vávra [-] ) - V. Polák [-] , P. Dědek [-] , V. Kruml [-] - M. Votava [-] , J. Vávra [-] (68. J. Filipovič [-] ) , J. Červeňák [-] , R. Čára [-] , M. Čára [-]

ŽK: 72. V. Černý , 82. M. Duchoň - 50. M. Čára , 67. J. Filipovič . ČK: 75. M. Čára .
Hráči zápasu: P. Bukovský , V. Černý .
Místo: Osvračín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rada Jiří - ARGMAN Aleš (N), SOUČEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.