5:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milavče opět doplatily na nekompletní kádr


Branky


10. L. Forst , 17. T. Klesa , 31. L. Forst , 56. L. Forst , 68. T. Klesa - 69. M. Jakuš , 71. A. Wirt
0

 

Kvíčovice přivítaly na svém hřišti hráče Milavče a od začátku ukazovaly, jak se bude zápas odvíjet. Hosté z Milavče byli opět nekompletní, navíc ani neoplývali pohybem a domácí toho dokázali využít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině bylo hotovo

 

První poločas dnešního duelu byl v režii domácího celku, který diktoval tempo a po deseti minutách šel do vedení, kdy se přesně trefil Libor Forst. Za dalších sedm minut přidal druhou branku domácích Tomáš Klesa, aby ho za necelou čtvrt hodinu druhým gólem v zápase napodobil znovu Libor Forst. Po půl hodině tak bylo prakticky rozhodnuto o osudu zápasu. O přestávce tak měli domácí velice slušný náskok.

Hosté se probudili příliš pozdě

 

I ve druhém poločase byli aktivnější domácí a ikdyž měli v zádech slušný tříbrankový náskok, nadále útočili. V 56 minutě dokonal hattrick Libor Forst, o deset minut později Tomáš Klesa svým druhým gólem v zápae navyšoval skóre již na 5:0. Za další minutu se skóre měnilo opět, tentokrát ale uspěli hosté, kteří snížili zásluhou Miroslava Jakuše. Za další dvě minuty přidal druhou branku hostů střídající Aleš Wirt a stanovil tak zápasu konečnou podobu. Domácí Kvíčovice si pohlídaly zbytek zápasu a došly si pro tři body i zásluhou hattricku Libora Forsta.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Milavče
Jiří Dojčár: Zasloužená výhra domácích. Byli aktivnější i přesnější



Sestavy


SK Slovan Kvíčovice
J. Čížek [-] - M. Demitrov [-] , L. Majer [-] , P. Procházka [-] - J. Janeček [-] , J. Jílek [-] , L. Forst [-] - R. Pavlík [-] , T. Klesa [-] - F. Mleziva [-] , P. Piotrowski [-]

TJ Sokol Milavče
J. Královec [-] - F. Geiger [-] , V. Krčma [-] , M. Jakuš [-] , P. Vondrovic [-] , K. Wendl [-] , T. Vondráček [-] (61. A. Wirt [-] ) , P. Kruml [-] , M. Příbek [-] , J. Dojčar [-] , M. Starinský [-]

ŽK: 81. J. Jílek .
Místo: Kvíčovice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Pareský Vladislav - MAJER Vladimír (N), VÁCHAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.