6:1
(4:0)
67. J. Sluka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany dohrávaly proti devíti a zapsal pohodlné vedení!


Branky


7. A. Aliyev , 26. A. Aliyev , 27. J. Folk , 32. A. Aliyev , 70. V. Tyml , 73. T. Voráček - 67. J. Sluka (p.)
0

Domácí nadále úspěšně nahánějí úplnou špičku tabulky, hosté jsou naopak po dvou červených a se ziskem nula bodů dvanáctí.  

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Nýřany vstoupily do utkání ve velkém stylu a již v sedmé minutě se ujaly vedení. Cvachouček vyslal středem hřiště na zteč Anara Aliyeva, který se prosadil střelou kolem gólmana. Pak nastala situace, která zápas velmi ovlivnila. Zhruba dva metry před hostující šestnáctkou sáhl po záchranářském faulu na unikajícího autora první branky Hanzlíček a uviděl rovnou červenou kartu. Bukovec se hodně zlobil, akci totiž podle nich započal faul domácích na půli hřiště. Z volného přímého kopu v dobré pozici byla trefena pouze zeď. To však Nýřany příliš mrzet nemuselo, po chvilce totiž opět zafungovala spolupráce dvou hráčů z úvodní trefy. Cvachouček  našel ze strany před vápnem Anara Aliyeva, jehož střela následně zamířila přesně k tyči. Prakticky vzápětí z levé strany Zdvihal odcentroval na Jana Folka do prostoru kolem penaltového puntíku a již to bylo o branky tři. Do poločasu inkasovali rozhození hosté ještě jednou, když Tyml kombinoval středem hřiště s Anarem Aliyevem, který tak zvládl hattrick za pětadvacet minut. 

 

Na sto přítomných fanoušků očekávalo o přestávce pokračování střelecké přehlídky svého týmu, ale realita byla trochu jiná. Bukovec nastoupil jako zcela jiný tým a na domácí začali tlačit. Jenže zhruba po hodině hry si neodpustil řeči Lukáš Sabo a po druhé žluté musel jako druhý hráč svých barev předčasně do sprch. I tak se ale hostům podařilo snížit. V devíti vybojovali penaltu, kterou bezpečně proměnil Jakub Sluka. Poslední slovo však měly přeci jenom Nýřany, vlastně dvě. Nejprve Václav Tyml po příhře Voráčka umístil svou střelu zpoza vápna mimo dosah Partyngla, za nedlouho poté dodal definitivní podobu výsledku opět ranou zpoza šestnáctky na vzdálenější tyč Tomáš Voráček. Nýřany tak naplnily roly favorita, hosté začínají mít naopak ve druhé polovině tabulky čím dál tím větší problémy.          



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Niedermayer Martin: „Poločas byl 4:0, což zřejmě odpovídalo hře po vyloučení. Ve druhém poločase přišla druhá žlutá a tedy druhá červená za řeči, my jsme tomu faktu podlehli a proti devíti hráli naivně. Mohli jsme hrát chytřeji a dát více gólu, navíc jsme inkasovali po hrubé chybě, to bylo zbytečné. 6:1 je sice jednoznačné, ale proti devíti to mohlo být ještě lepší a hosté mě herně zklamali.“

SK Plzeň - Bukovec
Krejčí Karel: „Jsem v šoku, co jsem opět zažil. Dostali jsme červenou právem, ale byl před tím jasně faul na nás, situace neměla vůbec neměla nastat. Hráli jsme o deseti a hráči nevěděli, čí jsou a inkasovali jsme branku za brankou. O přestávce jsem klukům domlouval, hráli jsme aktivněji, jenže nedisciplinovaností jsme šli do devíti. Zbylým hráčům na hřišti jsem poděkoval, dali i branku, ale v závěru už neměli síly se bránit a ještě dvakrát inkasovali.“



Sestavy


TJ Nýřany
T. Kouba [-] - Z. Cink [-] (46. T. Michálek [-] ) , J. Cvachouček [-] (65. L. Šlégl [-] ) , V. Tyml [-] , J. Folk [-] , T. Voráček [-] , J. Rosol [-] , A. Aliyev [-] (72. J. Václavík [-] ) , J. Šlégl [-] , V. Kočí [-] , Z. Zdvihal [-] (73. M. Štěpánek [-] )

SK Plzeň - Bukovec
J. Partyngl [-] - M. Matys [-] , R. Šváb [-] , J. Sluka [-] , M. Hanzlíček [-] , V. Červený [-] - L. Sabo [-] , J. Šimr [-] , K. Pitlík [-] (54. J. Šlehofer [-] ) , J. Zíka [-] (73. M. Žemlička [-] ) - J. Valenta [-]

ŽK: 66. T. Michálek - 28. L. Sabo . ČK: 22. M. Hanzlíček , 61. L. Sabo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hessová Tereza - KOHOUT Miroslav, ŠTÖKL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.