Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov si připsal další důležité body


Branky


12

Vejprnice přijeli na půdu druhého Smíchova. Smíchov byl jasný favorit a hostující celek přijel překvapit. Smíchov ale soupeře nepodcenil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu gólem

Zápas byl velmi bohatý na góly. Už v 6. minutě utkání otevřel skóre Černý po krásné akci - 1:0. Soupeř dokázal ve 39. minutě vyrovnat. Trefil se Havlas - 1:1. Vzápětí, minutu po srovnání, se po střele dostal k míči Tobrman, který vsítil gol a domácí znovu vedli - 2:1. V určitých momentech domácí nebyli schopni překonat gólmana Loužeckého. V prvním poločase mohlo padnout určitě více branek. 

Vejprnice nestíhali Smíchovu

Ve 2. poločase měl větší územní převahu domácí Smíchov. I přes to hostující celek několikrát svatyni domácího Bešty ohrozil. Smíchov začal hrát jednodušeji a chytřeji. Začali se lépe dostávat do soupeřova vápna. V 57. minutě udělal hostující brankář chybu, kterou dokázal zužitkovat domácí kapitán Zikmund - 3:1. V 73. minutě navýšil rozdíl skóre střídající hráč Balvín, který trefil krásně balón hlavou - 4:1. Zápas už se v klidu dohrál bez vážných zranění.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Alexandr Zikmund, kapitán domácích: Jsem rád, že zápas skončil výhrou a že si můžeme přičíst důležité další body do tabulky. Myslím si, že zápas jsme všichni odmakali a šli jsme výhře naproti. I gólově byl celkem atraktivní tento zápas. Přáli bychom si, aby to takhle fungovalo i poté co se na zelený pažit vrátíme.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Kroc [-] , A. Zikmund [-] , M. Fujan [-] (71. M. Balvín [-] ) , J. Krčál [-] , J. Přibáň [-] , D. Tobrman [-] (71. M. Kuráž [-] ) , J. Černý [-] , T. Sládek [-] , F. Krejčí [-] , L. Rous [-] (81. J. Sulek [-] )

SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - M. Homolka [-] , D. Král [-] (46. P. Davídek [-] ) , F. Paum [-] , J. Guldán [-] , L. Sochor [-] , P. Loužecký [-] , D. Takáč [-] (80. F. Loukota [-] ) , M. Hora [-] , O. Herzog [-] (50. M. Kovács [-] ) , M. Havlas [-] (88. M. Mottl [-] )

ŽK: 67. D. Kroc .
Hráči zápasu: D. Tobrman .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:53

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jakub Procházka
Tip experta: výhra domácích

Smíchov je jasným favoritem a Vejprnice sestřelí několika góly.

Tip: výhra domácích