0:4
(0:2)
11. D. Kroc
23. D. Kroc
61. J. Černý (p.)
70. A. Zikmund
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov vyloupil Hřebenáře


Branky


11. D. Kroc , 23. D. Kroc , 61. J. Černý (p.) , 70. A. Zikmund
8

Po vydřeném bodu v Dýšině přivítali Hřebenáři na domácí půdě první tým tabulky plzeňský SK Smíchov. Patálie se sestavou i tentokrát pokračovaly. Sice se do sestavy vrátili Hoblík a se sebezapřením i kapitán Straka, k absentujícím Pernicovi, Černému a Riegerovi však tentokrát přibyli Bron a Pašek. Volduchy tedy opět postrádaly v podstatě polovinu základní sestavy.

 

Reportáž z utkání nám zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kroc střílel bez milosti

Kdo bude na hřišti pánem, ukázal už samotný začátek duelu. Ve 3. minutě skvělým zákrokem zachraňoval proti obrovské šanci Plzeňanů gólman Fous. Ten skočil na poslední chvíli do střely hostujícímu útočníkovi a ještě dokázal udržet čisté konto.  O minutu později díky spolupráci nesmrtelného Kratochvíla se Žákem sice zahrozili i Hřebenáři, jinak ale vládl na hrací ploše Smíchov. Hosté výborně kombinovali, byli přesní a hráči Volduch nestačili. V 11. minutě hosté poslali ostrý centr z levé strany, do míče se ve skluzu opřel Kroc a nádherným „angličanem“ otevřel skóre – 0:1! Voldušští byli všude pozdě, přesto i oni se mohli v 19. minutě prosadit. Po rohovém kopu vznikl před bránou SK závar, z něhož však domácí vytěžili jen střelu do připraveného gólmana Čapského. Ve 23. minutě Smíchov navýšil své vedení. Jinak výborný brankář Fous nezvládl rozehrávku, „našel“ pouze útočníka soupeře Kroce, který jej bez milosti okamžitě překonal – 0:2! Z rány do vazu se Voldušští těžko vzpamatovávali, přesto mohli ve 32. minutě korigovat. Po rozehraném rohovém kopu pálil z vápna Kodl a balón ještě dva metry před brankou tečoval Žák. Pokus však stihli hosté ještě sami tečovat a srazit mimo svoji svatyni. Ve zbytku poločasu už hrozili jen Plzeňští, kteří však z řady přečíslení a několika střeleckých pokusů už nic nevytěžili.

Po penaltě bylo jasno

Do druhé půle nastoupili Hřebenáři už bez zraněného Přibíka, kterého nahradil matador Gvizd. Úvodní čtvrthodina druhého poločasu dala Volduchám jakousi naději na korekci výsledku. Domácí se chytli a v 54. minutě byli velice blízko snížení. Nedorost vyslal za vápnem tvrdou ránu, kterou ještě hosté tečovali. Balón velmi těsně minul šibenici gólmana Čapského a Volduchy kopaly jen roh. O dvě minuty později si domácí roh zopakovali a Gvizd hlavičkoval jen o decimetry vedle. V 57. minutě pak Hřebenáři pálil z vyložené pozice nad! Dobrou pasáž Volduch utnula 61. minuta a zbytečný faul ve vlastním pokutovém území. Rozhodčí Čermák okamžitě ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil Černý a bezpečně překonal Fouse – 0:3! Pak už se zápas vrátil do starých kolejí. Hosté dominovali a Voldušští nevěděli, kam dřív skočit. V 70. minutě zahrával Smíchov rohový kop, na nízký centr si z hlouby vápna naběhl Zikmund a ranou z první nedal Fousovi šanci – 0:4! Zbylých dvacet minut už se dohrávalo jen z povinnosti. Smíchov kontroloval hru a hráči Volduch už pomalu tahali nohy z betonu. Vysvobozením pro ně pak byl závěrečný hvizd sudího Čermáka.



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy
Jan Vild - domácí: Smíchov vyhrál naprosto zaslouženě, byl jednoznačně lepším týmem. Domácí dělali, co mohli, ale v tak okleštěné sestavě je opravdu těžké někomu konkurovat. Obrovský dík patří domácím fanouškům, kteří podporovali Hřebenáře po celé utkání a po závěrečném hvizdu je i přes vysokou porážku vyprovodili hlasitým potleskem! Tohle se na českých stadionech jen tak nevidí. Volduchy musí nicméně zvednout hlavu a v příštím kole se pokusit uspět v Kozolupech. Smíchov čeká v příštím týdnu dohrávka v Příkosicích, a pak o víkendu přivítají béčko Mýta.




Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - T. Kratochvíl [-] , V. Žák [-] , V. Kodl [-] , J. Straka [-] (83. M. Zlatohlávek [-] ) , J. Nedorost [-] , M. Vávra [-] (76. L. Straka [-] ) , F. Škarda [-] , R. Hoblík [-] , J. Bezděk [-] , J. Přibík [-] (46. E. Gvizd [-] )

SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - D. Kroc [-] (76. M. Balvín [-] ) , M. Fujan [-] (67. M. Řehoř [-] ) , A. Zikmund [-] , J. Krčál [-] , L. Rout [-] (46. M. Bačkovský [-] ) , K. Fajfrlík [-] (73. M. Kuráž [-] ) , J. Přibáň [-] , R. Tyll [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

ŽK: 61. V. Žák .
Hráči zápasu: D. Kroc .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - ŠKARDA Jiří, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích