Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec sahal po bodech, nakonec ale odjel s prázdnou


Branky


28

Stříbro hrálo čtvrtý zápas na domácí půdě a kromě úvodní porážky s Horní Břízou, se jim doma bodově daří, i když je to pouze o jedinou branku. Bolevec zase minulé kolo získal své první body a byl namlsaný na další. Jenže druhý poločas mu nevyšel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávra dával gól do šatny

První gól zápasu padl po střele Tomáše Vejvody z poza vápna, kdy domácí hráč, za pomoci teči hostujiciho obránce, nedal brankáři šanci. Už v 8. minutě byl tedy stav 1:0 pro domácí. Ale že by se hnali za navýšením počtu branek, to se říct nedá. Naopak hosté chtěli držet tempo hry a na 1:1 srovával ve 29. minutě Michal Bublík. Ten vsítil branku po pěkné kombinační akci lobem na zadní tyč. Bolevec chtěl před přestávkou víc a jeho snažení dosáhlo minutu před koncem poločasu kýženého ovoce. Po prihravce mezi domácí stopery se sám na golmana řítil hráč hostů, David Vávra a svůj únik zakončil přesnou střelou k tyči, což pro Bolevec znamenalo vedení do druhého poločasu.

Stříbro prostřídalo a otočilo zápas

Stříbro se na hřiště z kabin vrátilo se dvěmi změnami. Do zápasu naskočil Radek Hřebík, jinak kapitán týmu a Tomáš Bůžek. Domácí hru zrychlili, zpřesnili a druhému jemnovanému se podařilo vsítil srovnávací branku. V 59. minutě se po rohovém kopu a následném závaru ve vápne hostů, dostal k odraženému míči a poslal ho přesně k tyči - 2:2. Závěr poločasu patřil domácím, za které v 77. minutě otáčel vývoj utkání Giuseppe Lanfranchi, který při standartní situaci vyskočil nejvýše na centrovny míč a hlavičkou nedal Körnerovi šanci. A když Bolevec v závěru zápasu nezvládl srovnat, mohli slavit domácí Baník.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Jakub Křehlík, trenér domácích: Brzy jsme se ujali vedení, které jsme po vlastních chybách ztratili a poločas prohrávali o gól. Do druhé půle jsme dobře vystřídali, oživila se hra a týmově jsme obrátili zápas v náš prospěch. Důležitá výhra, ale herně máme stále co dohánět.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář hostů: K zápasu ve Stříbře jsme nastoupili s odhodláním získat první venkovní body, což se nám první poločas celkem dařilo... Do druhé půle domácí prostřídali, přidali v rychlosti a po několika standardních situacích a našim nedůrazem v jejich bránění, nás dostali pod tlak a dokázali zapas otočit ve svůj prospěch. V závěru utkání jsme měli ještě šanci na srovnání, ale skóre se již nezměnilo. Bylo to spíše bojovné utkání, které na těžkém terénu moc fotbalovosti neukázalo a zápasu spíše slušela remíza... Gratuluji domácím k výhře a ukázce toho, jak lze zápas v krajském přeboru dohrávat několik minut i s pouhým jedním míčem - všechna čest.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - M. Zámeček [-] (46. T. Bůžek [-] ) , M. Vyšín [-] , T. Vejvoda [-] , A. Kohut [-] , L. Čížek [-] , J. Pospíchal [-] , R. Skopový [-] , G. Lanfranchi [-] (92. P. Žíla [-] ) , M. Stehlík [-] (89. O. Kertis [-] ) , J. Korynta [-] (46. R. Hřebík [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - P. Winkelhöfer [-] , O. Šnaider [-] , M. Soukup [-] (46. J. Šplíchal [-] ) , M. Zítek [-] , J. Toman [-] , K. Loula [-] (86. R. Hauer [-] ) , M. Pelnář [-] , D. Vávra [-] , M. Bublík [-] , D. Humpál [-]

ŽK: 91. M. Vyšín - 91. J. Pelnář .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: PICEK Lukáš - BOGDAN Gabriel, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích