Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec v nové sezóně konečně bodoval


Branky


33

Bolevec, který nehraje na vlastním hřišti, kde probíhá rekonstrukce, tentokrát přivítal soupeře na hřišti ve Vochově. A na vysoké trávě se více dařilo "domácím", kteří utkání zvládli a získali své první body v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec brzy vede

Už ve 3. minutě se za domácí mužstvo prosadil Petr Winkelhöfer a poslal Bolevec do vedení, které vydrželodvacet minut. Za Zruč srovnal Jan Šulan, ale Bolevec si vzal brzy vedení zpět. Díky jednoduché hře za domácí ve 26. minutě vstřelil branku David Vávra a poslal svůj tým znovu do vedení, které přetrvalo až do poločasové přestávky.

Zruč nedokázala srovnat

Zruč se do útočných situací dostávala kompinačně, zejména po stranách, ale domácí obrana byla důraznější. Zároveň se snažila využít rychlých protiútoků, s jejichž obranou měli hosté také nemálo práce. Ovšem jednu z brankových příležitostí ještě nedokázali zvrátit, a to když se k míči dostal Martin Zítek a nedal hostujícímu Strejcovi šanci. Hostům se v závěru zápasu podařilo pouze snížit na konečný výsledek 3:2, zásluhou Jana Šulana. Víc ale vykřesat nedokázali.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář domácích: K zápasu jsme přistoupili s odhodláním konečně vyhrát a získat první body, což se nám nakonec povedlo. Hrál se otevřený fotbal s množstvím šancí na obou stranách, kdy Zruč měla po většinu zápasu míč ve svém držení. Nakonec ale rozhodlo naše nasazení, nutnost bodovat a vůle zvítězit a konečně udělat radost všem našim věrným fanouškům.

TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: Boj ve vysoké trávě vyhráli domácí, protože byli důraznější v nakopávaných balónech a ve standartách. Moc fotbalu k vidění nebylo, což mi mrzí hlavně z naší strany.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - P. Winkelhöfer [-] , O. Šnaider [-] , M. Soukup [-] , M. Zítek [-] (89. R. Hauer [-] ) , J. Toman [-] , J. Hibler [-] , M. Pelnář [-] , D. Vávra [-] (86. K. Loula [-] ) , M. Bublík [-] , D. Humpál [-]

TJ Zruč
D. Strejc [-] - V. Pavel [-] - M. Lang [-] (74. R. Kubeš [-] ) , A. Král [-] , V. Tobrman [-] (83. M. Pechman [-] ) - D. Král [-] , F. Korelus [-] , D. Mošna [-] , P. Korous [-] (67. M. Fryček [-] ) , J. Šulan [-] , O. Mašek [-]

ŽK: 87. M. Bublík , 90. O. Šnaider - 90. O. Mašek , 90. A. Král .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Pena Miroslav - HESSOVÁ Tereza, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: výhra hostů

Zruč prokáže svou kvalitu a dovede zápas do vítězného konce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů