I. Yankov 48.
J. Liška 58. (p.)
J. Liška 88.
3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín se díky výhře dostal na dvanáctou příčku


Branky


48. I. Yankov , 58. J. Liška (p.) , 88. J. Liška - 62. F. Blažek
0

V posledním kole podzimu se střetly týmy Merklína a Dlouhé Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Úvod utkání byl opatrný z obou stran. Na hráčích obou týmů bylo vidět, že se jim úplně nedaří, a že nehrají v úplné pohodě. Hrálo se především ve středu pole bez větších šancí, byl to spíše boj. Trochu více ze hry měli hosté, kteří se po úvodní dvacetiminutovce začali osmělovat a snažili se dostat do vedení. Nedařilo se jim ale překonat dobře fungující obranu Merklína, a tak se na branku stále čekalo. Domácí se k ničemu moc nedostali, do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu. Oba týmy měly co zlepšovat.

Zlepšení Merklína vedlo ke třem bodům

Do druhého poločasu vstoupili domácí naprosto skvěle. Hned ve 48. minutě se po chybě hostů na polovině hřiště ujali domácí míče a po krásné akci skórovali zásluhou hlavičky Ilji Yankova. Merklínští byli na koni a nabyté sebevědomí chtěli přetavit v pojišťující branku. Začali tlačit soupeře a v 58. minutě díky zvýšené aktivitě získali výhodu pokutového kopu po nastřelené ruce. Penaltu bez větších problémů proměnil Jaromír Liška a domácí vedli již 2:0. Hosté ale dokázali v 62. minutě snížit zásluhou krásné střely Františka Blažka a o zápletku bylo postaráno. Utkání se přelévalo ze strany na stranu, ale domácí si poměrně v klidu vedení hlídali. V 73. minutě byl po zbytečném dohrání souboje vyloučen domácí Martin Voráček a merklínští museli dohrávat o deseti. Dařilo se jim ale poměrně dobře bránit a čekali na rychlé protiútoky. V 87. minutě se jim podařilo dostat do zajímavé situace, ve které byl faulován hráč Merklína hostujícím brankářem na hranici pokutového území. Brankář Jiří Kodýdek byl vyloučen a poměr sil se tedy vyrovnal. Domácí navíc z nařízeného přímého kopu zvýšili na 3:1, úspěšným exekutorem byl Jaromír Liška. Do konce zápasu se skóre nezměnilo, Merklín tedy dokázal porazit Dlouhou Ves a podzim zakončil na dvanácté příčce, Dlouhá Ves skončila jedenáctá. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Bylo to poměrně vyrovnané utkání. Do vedení jsme se dostali ve druhé půli po krásné akci, poté jsme přidali další branku z penalty. Hosté ale zabrali a podařilo se jim snížit, ale v závěru jsme přidali další branku a po zásluze zvítězili.

TJ Tatran Dlouhá Ves
Robert Stojkovič: První poločas jsme byli herně lepší, ale branku se nám vstřelit nepodařilo. Druhou půli jsme vůbec nezvládli. Dostali jsme branku po chybě, poté jsme inkasovali z penalty. Dokázali jsme sice snížit, ale v závěru jsme dostali třetí gól a bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - P. Štádler [-] , K. Kubát [-] , M. Voráček [-] , J. Liška [-] , O. Haník [-] (90. Z. Regner [-] ) , I. Yankov [-] (71. D. Marek [-] ) , T. Pech [-] , D. Wild [-] , R. Šobr [-] , V. Tichota [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - F. Matějka [-] (88. R. Hanzl [-] ) , M. Kulhánek [-] (67. F. Dryje [-] ) , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] , M. Krůs [-] , P. Sperl [-] , O. Goby [-]

ŽK: 69. T. Pech , 89. V. Tichota , 90. D. Wild , 90. K. Kubát . ČK: 73. M. Voráček - 87. J. Kodýdek .
Hráči zápasu: Š. Bacík , J. Liška - M. Kulhánek .
Místo: Merklín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šimek Luboš - ANDERLE Jan (N), BERÁNEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.