1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavicím se nakonec povedlo urvat 3 body


Branky


2

Klimkovice se doma utkaly s Bohuslavicema.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 góly v posledních 2 minutách

Od začátku proti sobě stály dva týmy, jejichž herní styl se výrazně liší. Klimkovice soupeři nedají zadarmo ani jeden balón a do všeho jdou na 110%, zatímco Bohuslavice excelují v kombináční hře a skvělých průnikových přihrávkách na útočníky. Domácím se v prvních momentech zápasu podařilo zužitkovat výhodu známého prostředí a hosty zatlačili na jejich polovinu. Pro střely vypálené klimkovickými hráči se tak musel často natahovat až brankář Cigán, který svůj tým podržel ve všech důležitých momentech. Na závěr první půle, přesněji ve 43. minutě předvedl domácí Tomáš Štefek obrovskou hrubku, když jeho nahrávka našla jiného adresáta a poslala jej sama na brankáře. Bednář takovou šanci nezahodil a na jeho střelu byl i Cigán krátký. Tomáš Štefek ale své zaváhaní hned v zápětí napravil a v posledních vteřinách prvního poločasu propálil brankáře hostů a poslal tak svůj tým do kabin s anulovaným mankem.

2 neuznané góly skolily domácí

Klimkovice po prvním poločase cítily svou šanci na první body podzimu a nutno dodat, že k nim měli opravdu blízko. Hned ze startu na hosty vlítly v plné polní a po střele jednoho z útočníků skočil dokonce míč v síti. Praporek pomezního rozhodčího ale hned v zápětí vymazal úsměv na tváři domácích a skóre tak bylo stále nerozhodné. Podobná situace nastala v utkání ještě jednou, po vykombinované šanci se ke střele dostali opět domácí, a i přesto že míc skončil v síti, tak sudí pískla do píšťalky a gól kvůli postavení mimo hru neuznala. Pro Klimkovice to byl krizový okamžik a frustrovaní dvěma neuznanými góly začaly dělat chyby. Z ojedinělého protiútoku pak poslal hosty do vedení v 59. minutě Roman Štefek, když se nejlépe zorientoval v pokutovém území a mířil přímo do klece. Od té doby šlo o vyrovnané utkání, přičemž Bohuslavicím fungovala skvěle obrana a hlavně levý bek Benek předváděl velmi sebevědomý a dobrý výkon. Výše zmíněný stihnul v 87. minutě ještě navýšit vedení svého týmu, když se po rohovém kopu opřel do míče hlavou. Konečné skóre 1:3 je tak pro domácí poněkud kruté, ale jak se říká...fotbal je o gólech a kdo jich dá víc, ten vyhraje. 



Ohlasy k zápasu



SK Bohuslavice
David Juchelka (trenér): “V prvním poločase jsme nehráli to, co jsme chtěli. Nefungovala nám záloha a útok a všechno zachraňovala obrana. Druhý poločas byl z naší strany o něco lepší, ale pomohly nám i dva neuznané góly domácích, které možná měly platit.”



Sestavy


TJ Klimkovice
M. Bača [-] - J. Šablatura [-] (73. J. Šoltys [-] ) , J. Drábek [-] (80. R. Štvrtňa [-] ) , D. Knopp [-] , J. Bednář [-] - J. Krpec [-] , M. Mohelník [-] , K. Konečný [-] , J. Vaněk [-] - M. Lubojacký [-] (62. T. Neuwirth [-] ) , J. Gelnar [-]

SK Bohuslavice
A. Cigán [-] - T. Štefek [-] (85. P. Cigán [-] ) , R. Štefek [-] , T. Trupl [-] (89. M. Faika [-] ) , R. Štefek [-] , M. Juchelka [-] , V. Mička [-] (86. J. Vitásek [-] ) , M. Strýček [-] , M. Kubiš [-] (77. J. Kocián [-] ) , D. Kotzur [-] , M. Benek [-]

ŽK: 59. M. Mohelník , 67. K. Konečný , 68. J. Gelnar - 67. T. Trupl , 71. R. Štefek , 73. M. Kubiš .
Hráči zápasu: M. Benek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dytková Šárka - TĚŽKÝ Michal, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej Halátek

Expert: Michal Píšala
Tip experta: výhra hostů

“Do utkání půjdou hosté jako favorit a podle mě si z Klimkovic odvezou 3 body.”