0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas nakonec zvládlo líp mužstvo z Hrabové


Branky


3

Klimkovice doma přivítaly celek z Hrabové

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli první půli

Je známo, že nejvíce chyb se dělá hned na začátku a toto pravidlo potvrdil domácí brankář Bača, když už ve 2. minutě naservíroval přihrávku hostujícímu Ondračkovi, a ten si v nájezdu jeden na jednoho počínal ukázkově a poslal svůj tým do vedení. To ovšem Hrabové neubralo na chuti do hry a i dál předváděla velmi slušný výkon. Domácí spíš nakopávali dlouhé míče za obranu, která si s nimi ale vždy poradila. Za zmínku stojí práce stopera a kapitána Hrabové Jana Krokera, který snad v prvním poločase neprohrál jediný souboj a skvěle dirigoval své spoluhráče. Hrabová se tak prvních 45 minut sice kombinačně dostávala do šancí, ale i přes všechnu snahu se jí další branku přidal nepovedlo.

Zápal domácích na obrat nakonec nestačil

Už od prvních minut druhého poločasu šlo vidět, že Klimkovice body jen tak nepustí. Hosté sice dál pokračovali ve své hře, ale zápal a verva domácích byla často silnější. Sice to nebyla ukázková kombinační hra, ale co se týče nasazení, tak nemohl být trenér Pavlidis spokojenější. Po pár za sobě jdoucích rohových kopech se dokonce povedlo označit jednomu z hráčů Klimkovic tyčku soupeřovi brány. Následně do toho kopli i hosté a útočník Ondračka se hned dvakrát dostal do tutových šancí. První se natáhnul na dlouhý centr, ale jeho hlavička jenom lízla břevno. Při druhé příležitosti se k němu odrazil míč v pokutovém území, ale tentokrát se mu nepodařilo ani trefit konstrukci. Zápas tak spěl k jednobrankovému konci, ale s tím v 89. minutě nesouhlasil hostující Olšar, který si za svůj výkon minimálně jeden gól zasloužil. Po posledním hvizdu rozhodčího svítil na tabuli výsledek 0:2 a Hrabová si tak přece jenom odvezla domu 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Klimkovice
Pavlidis Leonidas (trenér): "Když to vezmu střízlivě, neříkám, že jsme byli lepší, ale dostáli jsem gól v první minutě po hrubé chybě brankáře a to už se potom hraje těžce. Měli jsme šance a ty jsme nedali, a branka v poslední minutě padla, protože už jsme museli víc otevřít hru. Podle mě to i tak nebyl zápas na prohru a spravedlivá by byla remíza."

TJ SOKOL Hrabová
Milan Baculiak (trenér): "První poločas se mi líbilo, jak jsme soupeře přehráli a oni vlastně hlavně nakopávali balóny, zatímco my jsme chtěli hrát fotbal. Druhý poločas už to tak pěkný fotbal nebyl, bylo to hodně bojovné a je pravda, že i soupeř se dostával do šancí."



Sestavy


TJ Klimkovice
M. Bača [-] - T. Neuwirth [-] (76. D. Vostárek [-] ) , J. Krpec [-] , J. Bednář [-] , M. Klemiš [-] , J. Vaněk [-] (46. J. Šablatura [-] ) , J. Gelnar [-] (37. R. Štvrtňa [-] ) , K. Konečný [-] , M. Mohelník [-] , J. Sáblík [-] , D. Knopp [-]

TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - A. Volf [-] , M. Ondračka [-] , M. Brablec [-] , M. Mrva [-] , R. Drulák [-] , M. Olšar [-] (90. D. Sobotík [-] ) , V. Loska [-] , J. Válek [-] (72. M. Ročňák [-] ) , J. Kroker [-] , T. Valošek [-]

ŽK: 58. J. Krpec , 76. J. Šablatura , 90. M. Mohelník - 34. M. Mrva , 51. V. Loska , 53. J. Kroker .
Hráči zápasu: M. Olšar .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: ŘEZNÍČEK Miroslav - BARČÍK Antonín, RAŽNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: výhra hostů

"Nejspíš to bude vyrovnané utkání, ale víc věřím hostům. Zatím ještě neztratili ani bod a mají spolehlivější obranu."

Tip: výhra domácích