Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí dali hostům bůra


4

Hať odjela z Krásného Pole s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólová sprcha svlažila Hať

Krásné Pole vstoupilo do utkání jako mírný favorit a svou dominanci na hřišti potvrdilo již ve 4. minutě, kdy při odehrávání smolně podklouznul hostující stoper a při nájezdu jeden na jednoho se Ševčík nemýlil a poslal Krásné Pole do vedení. Domácí se dál drali dopředu, z čehož plynuly chyby Hati. Jednou z nich bylo i rychlé rozehrání brankáře Wozniaka, který nejprve lapal ze sítě gól, jenž ale nakonec rozhodčí po ofsajdu neuznal a ve snaze dát co nejdřív míč na svého obránce, jej omylem poslal domácímu útočníkovi Zábranskému, který mu jej v 15. minutě, tentokrát už podle pravidel, vrátil do sítě. Nutno říct, že štěstí hostům v zápase opravdu nepřálo a obrana se na ten den asi špatně vyspala. Ve 26. minutě se totiž Krásnému Poli povedlo přidat třetí branku, když se po špatné hlavičce jednoho z obránců dostal k míči Ševčík a zavěsil balón do sítě. Do konce první půle už žádný další gól nepadl, ale navrch měli dál jednoznačně domácí.

Anglické počasí Hati nepomohlo

Hned na začátku druhého poločasu se zatáhla obloha a pro fotbal ideální hřiště se začalo měnit na rozbahněný plácek s podmočeným pažitem. Hra se tak logicky výrazně změnila a kombinace přestala vycházet oběma celkům. Hráči měli co dělat se silným větrem a s nevypočítatelným a kluzkým balónem. Toto počasí ale opět domácím pomohlo a další manýru předvedl stoper Hati, když špatně odkopnul míč, který se dostal až k volnému Ševčíkovi, ten jej z první poslal do brány a završil tak svůj hattrick. Dál to byla pořád stejná písnička. Krásné Pole na hřišti dominovalo a soupeři se dneska prostě nedařilo ve všech ohledech. Navíc v 69. minutě přidal opět Ševčík ještě pátou branku a zajistil tak jednoznačnou výhru svého týmu. Na druhou stranu se ve zbývajících 20 minutách Hať sympaticky vzchopila a domácí zatlačila na jejích polovinu. V poslední minutě si tak připsala zaslouženou branku, když se po povedené kombinaci dostal k míči Heglas a tváři v tvář brankáři se nemýlil. Po závěrečném hvizdu se tak na tabuli skvěl výsledek 5:1.

V příštím kole zabuje Krásné Pole v Rychvaldu a Hať přivítá doma Bohuslavice.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hať
Pavel Šula (trenér): “Je to dlouho dobu soupeř, který nám dělá venku problémy. Celou dobu jsme vlastně bránili a oni byli tací běhavější. V druhé půli jsme na to reagovali změnou rozestavění, ale bohužel ani to nestačilo.”



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
M. Chodura [-] - P. Klimek [-] , J. Ševčík [-] (86. P. Kotrla [-] ) , D. Oleš [-] , L. Petřík [-] , R. Křižák [-] (71. M. Stralczynski [-] ) , A. Chobot [-] (71. J. Stralczynski [-] ) , J. Chrastina [-] (75. M. Adamovič [-] ) , M. Zábranský [-] , D. Řeháček [-] (75. M. Holý [-] ) , D. Mašlanka [-]

TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - V. Machalla [-] , M. Tesař [-] , T. Kalvar [-] (85. L. Tyleček [-] ) , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] , D. Fojtík [-] , O. Chmelař [-] , A. Heglas [-] , J. Machalla [-] , L. Cigan [-]

ŽK: 58. J. Ševčík , 60. D. Mašlanka - 38. D. Plaček , 40. R. Chmelař .
Hráči zápasu: J. Ševčík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DIMUN Michal - JANTOŠ Pavol, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Müller
Tip experta: remíza

"Utkání bude vyrovnané, domácí celek bude mít tlak, ale nedokáže jej dostatečně využít."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích