Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice opět v přestřelce padly, tentokráte s Krnovem


13

Ve druhém kole hostily Petrovice celek z Krnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v rozmezí patnácti minut

Sobotní dopoledne nám nabídlo souboj mezi Petrovicemi a Krnovem. Úvodní minuty nabídli hromadu nepřesností, hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale bez větších šancí. Ve 13. minutě si našel odražený míč asi na dvaceti metrech Sklenařík, ale jeho rána z voleje byla zblokována na roh. Ve 20. minutě zachytil Tümmler míč před vlastním vápnem a následně vyslal krásný pas za obranu na Sklenaříka, který v samostatném úniku nakonec prostřelil Svatoše – 0:1. Ve 25. minutě dostali domácí míč za záda Řeháčka, ale pomezní rozhodčí zdvihnul praporek a branka neplatila. Několikrát se mohli dostat hosté do úniku sami na gólmana, ale vždy si nepohlídali ofsajdovou past. Především tedy Jakub “v ofsajdu“ Hrubý, jenž v něm byl přistižen několikrát. Ve 30. minutě se nejprve první roh dokázali hosté odvrátit, ale pouze na další rohový kop. Ten zahrál Hoffmann přesně na hlavu Ruisla, který v malém vápně míč zakončil na zadní tyč do víka – 1:1. Ve 33. minutě se po krásné individuální akci, kdy obešel tři protihráče, prosadil střelou na přední tyč Makula – 2:1. Ve 35. minutě zahrával Krnov přímý kop z dobrých pětatřiceti metrů. K míči se postavil jak klasický exekutor Bartoníček, tak nováček v týmu Machalický. Druhý zmíněný si udělal velký rozběh a střelou kolem zdi umístil míč prudce do sítě. Svatoš se natahoval marně – 2:2. Ve zbytku druhé půle se již nic zásadního neudálo.

Dvě slepené branky Krnova rozhodly

V úvodu druhé půle se domácí nastěhovali do šestnáctky soupeře, kde měli několik zakončení, ale skoro všechny byly sražené na roh. V 52. minutě se dostal na hranici vápna ke střele z voleje Teichmann, ale Svatoš předvedl skvělý zákrok a míč vyrazil na roh. V 63. minutě se dostal do úniku Hrubý, ale dobíhající Ruisl ho dokázal čistě odzbrojit. O dvě minuty později z dálky vystřelil Sklenařík, avšak Svatoš jeho střelu dokázal zneškodnit. V 73. minutě se dostal k míči za šestnáctkou Teichmann a z voleje ho poslal k levé tyči, kde se Svatoš natahoval marně – 2:3. V 76. minutě vyslal Havlíčka krásným pasem za obranu domácího týmu. Havlíček ve vápně naservíroval míč pod sebe na Hrubého, který už mohl střílet, ale ještě ho poslal doleva do lepší pozice Sklenaříkovi, který se z blízky nemýlil – 2:4. V 79. minutě si navedl míč na střelu Sklenařík, ale levačkou branku netrefil. V 89. minutě nacentroval do vápna Matějíček a pěkným pasem našel úplně volného Teichmanna na malém vápně, který však selhal v zakončení a z obrovské šance mířil mimo tři tyči. Již v nastavení vyprodukoval chybu Řeháček, kdy mu míč vypadl z rukou, ale Ristovský toto zaváhaní nevyužil.

Petrovice opět naprázdno. Krnov si připisuje další stoprocentní přísun bodů.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
L. Svatoš [-] - J. Gatnar [-] (23. J. Motyčka [-] ) , M. Ruisl [-] , D. Gill [-] , M. Šiška [-] - J. Urban [-] , J. Paduch [-] (81. G. Molnári [-] ) , A. Ostáš [-] (57. J. Adámek [-] ) , J. Hoffmann [-] - D. Makula [-] , M. Vlachovič [-] (57. M. Ristovský [-] )

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - L. Zavadil [-] (38. A. Teichmann [-] ) , M. Burian [-] , N. Tümmler [-] , M. Machalický [-] - T. Matějíček [-] , M. Havlíček [-] , M. Ostrák [-] (83. T. Kolbasa [-] ) , O. Bartoníček [-] - J. Hrubý [-] (78. J. Burda [-] ) , M. Sklenařík [-] (86. V. Čihánek [-] )

ŽK: 51. J. Urban - 69. T. Matějíček .
Hráči zápasu: M. Sklenařík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - LEVINGER Milan, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra hostů

“V tomto zápase je jednoznačným favoritem mužstvo z Krnova a věřím, že domácím nenechá ani bod.”

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Krnov pojede nabuzen domácí výhrou a Petrovice si budou chtít zpravti chuť po prvním kole, takže jasná remíza.

Tip: výhra hostů