Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Petřvaldu zaskočil Dolní Datyně


Branky


11

V prvním kole hostil nováček z Petřvaldu celek z Dolních Datyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřvald se ujal dvakrát vedení

Sobotní utkání nám nabídlo souboj mezi nováčkem z Petřvaldu nad Moravou a Dolními Datyněmi. Ve 3. minutě rozdal Danyi krásným vysokým pasem míč do pravé křídla na Taliána, který ho sklepl podélně na osamoceného Jiří Huvara, jenž však zavrávoral a pro míč si došel Vasilko. O minutu později první střelu Palatického zblokovali, ale druhá již byla nebezpečná a prosvištěla vedle pravé tyče. V 6 minutě našel Radek Huvar krásným pasem do lajny Taliána. Ten poslal míč pod sebe na Palatického, který však bránu přestřelil. V 11. minutě po vhazování od Ciesaríka vyhrál hlavičkový souboj na hraně vápna Hýl a protečoval míč na Jiřího Huvara, který se moc nerozmýšlel a z druhého dotyku vymetl pravou šibenici – 1:0. V 15. minutě po centru Radka Huvara hlavičkoval Platický jen do rukavic Vasilka. Ve 28. minutě vyfoukl Ciesarík míč Rozsívalovi a upaloval po levém křídle, ze kterého poslal míč pod sebe na šestnáctku k volnému Štverkovi, kterému však jeden z obránců střelu zblokoval na roh. Závar po rohu brankou neskončil. Ve 29. minutě se po přetaženém centru na zadní tyči dostal k míči Jiří Huvar, ale míč do odkryté brány nedoklepl. Ve 31. minutě po akci z levé strany dával Jiří marek míč pod sebe na Rozsívala, který na přední tyči protečoval míč za záda Kozelského – 1:1. Ve 40. minutě vyslal Ciesarík Jiřího Huvara do křídla. Ten si míč přešlápl a nacentroval na Platického, ale jeho hlavičku stáhl do rukou Vasilko. Ve 44. minutě načechral Radek Huvar míč z přímého kopu na hlavu Štverky, který na zadní tyči uzavíral a prudkou hlavičkou poslal míč mímo dosah Vasilka – 2:1.

V druhém poločase domácí přidali další dvě branky a bylo hotovo

Ve 48. minutě vyslal Fendrich štiplavý centr z levé strany a Vasilko měl co dělat, aby míč vyrazil na roh. V 50. minutě zatáhl Ciesarík míč po lajně a podobně jako jeho předchůce oteestoval centrem rukavice Vasilka, který se hodně zapotil. Následný roh byl Jiřím Huvarem rozehrán na krátko. Palatický mu míč sklepl, Jiří Huvar si míč zatáhl na osu hřiště na střelu, které od pravé tyče chybělo jen pár decimetrů. V 53. minutě Kaduch odcentroval z pravé strany do vápna. Tam však operoval Augustýnek a míč hlavou odvrátil na roh. V 64. minutě se po špatně vyřešené situaci od Kodenka dostal do úniku Jiří Huvar. Ten si poté počkal právě na Kodenka a zasekávačkou ho vykoupal, poté si povodil Kudláčka, ale jeho střela bodlem skončila na pravé tyči. Následnou dorážku Štverky zlikvidoval pohotovou rybičkou Cenek. V 73. minutě dostal skvěle načasovanou přihrávku za obranu Uhlíř, ale ztroskotal na Vasilkovi. V 78. minutě nacentroval Uhlíř z rohu míč na zadní tyč, kde si na něj naskočil Štverka a hlavou jej usměrnil do levého vinklu – 3:1. V 89. minutě přetlačil střídající Holcman v souboji protihráče a zpoza šestnáctky napálil míč z voleje do sítě a upravil na konečných 4:1.

 

Nováček z Petřvaldu na Moravě si připsal důležité tři body. Dolní Datyně na úvod ztratili.



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
L. Kozelský [-] - T. Fendrich [-] (59. L. Uhlíř [-] ) , D. Štverka [-] (88. J. Musil [-] ) , E. Talián [-] , D. Augustýnek [-] , M. Danyi [-] (73. M. Rulíšek [-] ) , J. Huvar [-] , M. Palatický [-] (82. J. Holcman [-] ) , J. Ciesarík [-] , R. Huvar [-] , M. Hýl [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - V. Kudláček [-] , T. Kodenko [-] , T. Gistinger [-] , J. Marek [-] , T. Kaduch [-] , J. Cenek [-] , K. Rozsíval [-] , D. Cileček [-] , R. Pištěk [-] , D. Polášek [-] (53. M. Cileček [-] )

ŽK: 41. M. Danyi , 80. M. Rulíšek - 33. D. Polášek , 62. T. Gistinger , 90. K. Rozsíval .
Hráči zápasu: J. Ciesarík , D. Štverka .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LEVINGER Milan - VIŠČOR Michael, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: remíza

"Nováček z Petřvaldu bude muset při své premiéře předvést proti Dolním Datyním nadstandardní výkon. Vidím to na remízu."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích