2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany pod novým trenérem porazili Zruč


Branky


0

Rokycanští před novou sezónou vyměnili trenéra, kdy na lavičku třináctého celku minulé sezóny usedl Peter Horváth a svou premiéru si odbyl vítězně. Pomohla mu v tom i samotná Zruč, která nedokázala na začátku utkání proměňovat sv šance a dala tak domácím šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč nezúročila svůj tlak, Rokycany udeřily

Zručští byli papírovým favoritem, minulou sezónu ovšem na hřišti soupeřů dokázali zvítězit pouze třikrát, a tak se snažili ihned od začátku tuto nepříznivou bilanci zlomit. A snaha byla velká. Po několika minutách od úvodního výkopu se dostal sám před brankářem Karpíšek, ovšem shořel na Wohlmuthovi v bráně rokycanské rezervy. Svého spoluhráče napodobil za pár okamžiků i Křen a ani on nedokázal naložit svojí šanci tak, jak by si přál. A když ve 20. minutě promáchl před prázdnou bránou znovu Karpíšek, mohl si hostující trenér Král, který v Expert Tipu prvního kola (viz zde) tipoval výhru svého týmu, vytrhat vlasy. Nedáš dostaneš nabylo své pravdivosti ve 40. minutě, když mezi obránci Zruče připomněl Michal Černý slavný hit Dalibora Jandy Hráli jsme kličkovanou a poslal svůj tým po individuální akci do vedení 1:0. "Přesně to jsem mu říkal, aby tohle zkoušel a nebál se." připomněl svůj díl úspěchu na první brance utkání trenér Horváth.

Rokycany navýšily vedení, Zruč dokázala jen snížit

Do druhého poločasu vstoupily oba dva týmy ve stejném složení, ale velké teplo se na pohybu hráčů očividně promítlo. Ani jeden tým se za ničím nehnal a hra byla takticky svázaná, kdy rokycanští výborně dostupovali hráče a nepouštěli je do větších šancí. Naopak dokázali sami navýšit své vedení v 73. minutě, kdy se po vybojování míče ve středu hřiště dostali Rokycany do brejku, Patrik Pfeifer si poradil s hostující obranou a zavěsil do prázdné branky. O bezmála deset minut později se po rohovém kopu konečně prosadili také hosté, když se hlavou prosadil František Korelus, 2:1. To bylo ovšem do konce zápasu od Zruče vše, naopak domácí mohli přidat ještě dva góly, když nejdříve Štěpán Špic natáhl z velké dálky a orazítkoval tyč a pár minut nato se Michal Černý objevil sám před gólmanem Klikem, ovšem šanci vstřelit svůj druhý gól v utkání nevyužil a Klik mu sebral míč z kopačky. Stovka diváků se tak určitě na rokycanském svatostánku nenudila, pokud by ale Zruč své šance na začátku utkání proměnila, mohla většina z nich odcházet s mnohem smutnější náladou, než při výhře 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér domácích: "Dnešní výkon byly dva rozdílné poločasy. V prvním poločase jsme mohli po dvaceti minutách prohrávat 3:0. Druhou půli jsme hráli výborně pozičně a soupeři jsme nedovolili nic, akorát jsme si nechali vstřelit zbytečný gól a zdramatizovali jsme si tím utkání."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Shořeli jsme na šance. Neproměnili jsme ty své na začátku zápasu. Poté jsme drželi míč na kopačkách, ovšem soupeř šel do vedení. Ve velkém vedru se nám nepodařilo vyrovnat a po naší chybě jsme prohrávali 2:0. Měli jsme asi přivést 3 body, ale nevezeme ani jeden."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Pfeifer [-] (90. D. Burket [-] ) , M. Černý [-] , J. Kořínek [-] (82. F. Škarda [-] ) , M. Blecha [-] , L. Aubrecht [-] , V. Tobrman [-] , O. Havlíček [-] , Š. Špic [-] , P. Procházka [-] , J. Sefzig [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - L. Husník [-] , P. Karpíšek [-] (66. T. Jelínek [-] ) , O. Mašek [-] , M. Polák [-] , J. Lauko [-] , D. Křen [-] , M. Kroužel [-] (57. F. Korelus [-] ) , D. Král [-] , A. Král [-] (81. P. Hucl [-] ) , R. Haidlmayer [-]

ŽK: 85. D. Král .
Hráči zápasu: M. Černý - J. Lauko .
Místo: Rokycany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlajs Jakub - LHOTÁK Luděk, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.