0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání byli šťastnější nováčci z Lub


Branky


0

Že se na bolevské půdě vždy špatně hraje se shodují trenéři napříč krajem. Start ovšem přijel do Bolevce s touhou získat první body do tabulky a s domácím mančaftem sehrál vyrovnaný zápas, ve kterém se nakonec díky lepší koncovce mohli radovat právě hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do druhého poločasu si lepší pozici vytvořili hráči z Lub

Začátek utkání byl v duchu oťukávání a nepřesností v rozehrávce na obouch stranách, a tak se ani jeden tým nedokázal probojovat do větší šance. Prvního gólu se dočkalo bezmála sto diváků ve 33. minutě, kdy se po rohovém kopu s míčem na hranici pokutového území otočil Čipera, jehož ránu ještě dokázal domácí Körner vyrazit reflexivním zákrokem, ovšem na dorážku Karla Křížka již nedosáhl a Luby tak šly do vedení. Bolevec v tu chvíli začal více šlapat na plyn a dostávat se do šancí. Tu největší ovšem na brankové čáře zastavil Marek Pivoňka výtečným obětavým zákrokem, který ocenili potleskem i fanoušci bolevských borců. Týmy se tak do kabin k zasouženému odpočinku odebrali za stavu 0:1 pro hosty.

Se třemi body odjeli hráči Lub

I ve druhém poločase se oko diváka mohlo těšit pěknému fotbalu, kdy se hrálo, jak se pěkně česky říká, nahoru dolů. Další zásah přidali v 59. minutě utkání znovu hráči Startu, když si po centru ze strany výborně naběhl na malé vápno stoper Pivoňka, nenechal se odstavit dotírajícími obránci soupeře a zvýšil vedení svého celku již na rozdíl dvou branek. Největší šancí v závěru utkání byla bezpochyby šance střídajícího lubského talentu, ročník narození 1997, Jakuba Lysky, který se na hranici ofsajdu odpoutal od svých strážců a dokázal skórovat, to ovšem již ve chvíli, kdy byl praporek pomezního rozhodčího nahoře kvůli domělému ofsajdu, jehož pravdivost vehemetně reklamovali hráči i realizační tým - neúspěšně, a gól tak nebyl uznán, což ovšem v konečném důsledku lubské mrzet nemuselo a mohou tak slavit své první body po návratu mezi krajskou elitu.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Byl to vyrovnaný zápas a my jsme byli šťastnější v koncovce, kdy se nám naše šance, na rozdíl od soupeře, povedlo proměnit. Jinak bylo utkání vyrovnané a určitě jsme nebyli horším týmem."



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Zítek [-] (82. R. Haišman [-] ) , M. Pelnář [-] , O. Šnaider [-] , M. Zelenka [-] , M. Bublík [-] , M. Soukup [-] (46. L. Matoušek [-] ) , J. Fryček [-] , D. Humpál [-] , J. Hibler [-] , T. Kadeřábek [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - M. Pivoňka [-] , F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , M. Lavička [-] - K. Křížek [-] (76. A. Čížek [-] ) , J. Voráč [-] (72. P. Kvítek [-] ) , M. Sysel [-] (82. K. Šleis [-] ) , P. Čipera [-] - V. Koželuh [-] , J. Cole [-] (89. J. Lysek [-] )

ŽK: 41. M. Soukup , 62. J. Hibler - 47. V. Koželuh , 82. P. Čipera , 85. J. Voráč .
Místo: Bolevec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.