3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas rozhodovaly ve Lhotě až penalty


Branky


0

Diváci, kteří si sobotní odpoledně rozhodli zpestřit fotbalem krajského formátu, se při pohledu na lhotský pažit rozhodně nenudili. Výsledkem byly 4 góly, 2 červené karty a divácky atraktivní pokutové kopy, kde se výhru podařilo urvat domácím sokolům a konečný výsledek tak zněl 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luby se ujaly vedení

Před krásnou kulisou čítající 327 hlav se sokolové od prvních minut pustili vstříc třem bodům. Poprvé jim ale zamrazilo v 19. minutě, kdy hostující obrana zazmatkovala a přihrávkou naslepo vyslala do brejku dvojici Švátora - Koželuh a po jejich spolupráci zakončoval druhý jmenovaný z hranice vápna do odkryté brány - 0:1. Rychlou odpověď měl na noze Ladislav Fiala, který se osamcTen dostal ve vápně k odraženému balónu, zavřel oči a míč poslal vysoko nad. Míč na kopačkách ale nadále drželi více domácí, ovšem hosté hrozili jen z rychlých kontrů, kdy se dokázali dostávat do přečíslení, která ovšem nedokázali vyřešit správně a navýšení skóre se tak nedočkali.

Tři góly, dvě červené karty

Domácím se po emotivní rozmluvě v kabině podařilo znovu aktivně vstoupit do druhé půle, ovšem v 58. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen sokol Kučera a Lhota tak dohrávala jen v deseti lidech. To se ale paradoxně na obrazu hry nijak zvlášť nepromítlo a lhotští dokázali dokonce vyrovnat. V 64. minutě Kalaš vyrazil jedovatou střelu jen k Matěji Strejčkovi, který z malého vápna doklepl míč za brankovou čáru. Domácí mohli jít dokonce do vedení, ovšem Křížek nedokázal svou střelu hlavou dostat za záda lubského brankáře. A tak udeřili znovu hosté. Čížek vysunul do úniku Švátoru, který na levém křídle utekl a z úhlu prostřelil Marka Kračmera, à propos oceněného titulem Hráč prvního kola. Domácí poté koncentrovali všechny síly do útoku a vyplatilo se. Odražený míč si na hranici vápna našel Lukáš Čejka a pěknou utaženou technickou střelou k tyči vyrovnal na 2:2. O minutu později se červenalo i na hostující straně, kdy se rovněž po druhé žluté musel ze hřiště poroučet obránce Pivoňka. Ve Lhotě mohlo být nakonec ještě veseleji, ovšem domácím nebyl uznán gól v nastavení pro ofsajd, a tak se šlo na penalty, kde byli šťastnějšími hráči Sokola a mohou tak slavit dva body.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér domácích: "Nastoupili jsme s odhodláním vyhrát před domácími diváky. Bohužel jsme po hrubé chybě brzy inkasovali a bylo tam málo pohybu. Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivněji a i přes červenou kartu jsme dokázali vyrovnat. Z brejku jsme znovu prohrávali, začali jsme hrát vabank a podařilo se nám vyrovnat."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér hostů: "Začali jsme dobře, dali jsme rychlý gól po chybě domácího brankáře. Posledních 15 minut prvního poločasu byli lepší domácí a tlačili nás. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, vyhrávali jsme 2:1, ale po červené kartě Lhoty byli paradoxně lepší domácí a povedlo se jim vyrovnat."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
M. Kračmer [-] - J. Hrdlička [-] , P. Korous [-] (89. Z. Hackr [-] ) , P. Nový [-] , M. Kučera [-] - V. Fiala [-] (23. V. Zelenka [-] ) , J. Kohout [-] , Z. Černý [-] (85. L. Janka [-] ) , L. Nejdl [-] (73. D. Křížek [-] ) - M. Strejček [-] , M. Křížek [-] (85. L. Čejka [-] )

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - V. Turner [-] , M. Lavička [-] , M. Pivoňka [-] , M. Vejskal [-] - J. Voráč [-] (74. P. Kvítek [-] ) , M. Sysel [-] (89. P. Sysel [-] ) , P. Čipera [-] (56. A. Čížek [-] ) , K. Křížek [-] - V. Koželuh [-] , K. Švátora [-] (85. K. Šleis [-] )

ŽK: 37. M. Kučera , 43. J. Kohout - 35. V. Koželuh , 57. K. Švátora , 66. M. Pivoňka , 83. P. Kvítek . ČK: 58. M. Kučera - 88. M. Pivoňka .
Hráči zápasu: M. Strejček - K. Švátora .
Místo: Tráva. Počet diváků: 327. Rozhodčí: Hodek Jakub - ŠLAJS Jakub, LEGO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.