3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč se opět trápila v koncovce, Mýto zdolala 3:2


Branky


31. D. Křen , 79. D. Křen , 86. A. Král - 51. M. Švejda , 87. M. Tyc
0

Jak Zruč, tak Mýto své úvodní zápasy prohrály, a i proto se snažily v druhém zápase získat své první body. To se nakonec povedlo jen Zruči, která sice opět zahazovala ložené šance, zachránily je ale dva góly z přímích kopů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí bylo dost

Do zápasu vstoupilo lépe Mýto, které mohlo jít do vedení již v prvních minutách, nejdříve Kříž vysunul do úniku Švejdu, který ovšem svou šancí pohrdl. O pět minut později si na krásnou přihrávku Kříže naběhl Hereit, ovšem ani on tváří v tvář gólmanu Klikovi neuspěl. Ve 26. minutě již domácí vstřelili branku, která ovšem nebyla pro porušení pravidla o ofsajdu uznána. První gól zápasu nakonec přecejen obstarali domácí. Po centru zprava byl těsně před vápnem faulován Karpíšek. K exekuci trestného kopu se postavil Daniel Křen a ze dvou kroků vymetl pavučiny v pravém horním rohu Dolejšovo branky. V závěru poločasu si s jedovatou střelou zpoza vápna poradil hostující gólman Dolejš, a další gól tak v prvním dějiství nepadl.

 

 

 

Zkvalitnění koncovky

Hosté se snažili ihned po hvizdu zahajujícím druhý poločas vyrovnat, což se jim relativně brzy povedlo. V 51. minutě se po dlouhém výkopu dostal k míči Martin Švejda, který se prodral kolem domácího Haidlmayera a zavěsil k tyči. Domácí si potom dokázali vypracovat několik šancí, ovšem troskotali na Luboši Dolejšovi, který vychytal i střídajícího Hucla, když přečetl jeho úmysl o "housle". Nakonec musel pomoci další trestný kop. A šlo o situaci jako přes kopírák z prvního poločasu. Míč si metr před vápnem znovu postavil Daniel Křen a z krátkého rozběhu se trefil přesně do pravé šibenice. To Slavoj zlomilo a hráči jakoby rezignovali. Ztráty koncentrace naopak využila Zruč, když se po rychlém brejku dostal k míči Adam Král a s pomocí pravé tyče dostal míč do prázdné branky. Mýtští se nakonec ještě jedné branky dočkali, když si míč po centru z trestného kopu z hlouby pole našel Martin Tyc a hlavou nedal Klikovi šanci na míč dosáhnout. Konečný stav tak zněl 3:2 pro zručské borce.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "3:2 jsem vyhráli, zaplať pánbůh. Znovu jsme neproměnili spoustu šancí a zápas jsme tím zbytečně dramatizovali. Fotbalově se nám zatím daří, ale nedáváme góly a málem jsme to zase nedovedli do vítězného konce, naštěstí jsme dali dva góly ze standardních situací."

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "Byl to docela vyrovnaný zápas, prvních 25 minut jsme byli aktivnější, ale neproměnili jsme dvě velké šance. Zlomily nás inkasované branky ze standardních situací. Asi bychom si zasloužili bod, tomu zápasu by celkově slušela remíza."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Polák [-] (62. M. Kroužel [-] ) , D. Král [-] , R. Haidlmayer [-] , O. Král [-] - A. Král [-] , J. Lauko [-] (71. T. Jelínek [-] ) , L. Husník [-] , D. Křen [-] , F. Korelus [-] (57. P. Hucl [-] ) - P. Karpíšek [-] (84. T. Valenta [-] ) -

TJ Slavoj Mýto
L. Dolejš [-] - M. Tyc [-] , M. Světlík [-] , F. Sůva [-] , M. Kolařík [-] - L. Šťastný [-] (70. M. Lupáč [-] ) , M. Veverka [-] , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] - J. Hereit [-] (72. M. Brož [-] ) , M. Švejda [-]

ŽK: 55. O. Král - 20. L. Šťastný , 30. M. Tyc .
Hráči zápasu: D. Křen - M. Švejda .
Místo: Zruč. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Černý Tomáš - BURDA Miloš, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.