2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov neinkasoval a porazil Zruč


Branky


0

Zruči se doposavad herně dařilo, ovšem zlobili ji nevyužité šance. Hraniční klub z Rozvadova nechtěl dopustit, aby se Zruči povedlo prolomit střelecké neštěstí právě na jejich hřišti a bojovným výkonem nakonec dokázali zvítězit 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozvadovští se z facky od Sušice oklepali hned v následujícím zápase s Horšovským Týnem a ná vítězství se snažili navázat i proti Zruči, která na tom byla do té doby bodově úplně stejně. Zruči se povedla ustálit sestava, naopak Rozvadov s tou svou poněkud zamíchal a do hry se dostal například nový muž v bráně Tomáš Marklík, který v bráně nahradil Jana Ptáka, na laviččce naopak zůstala například dvojice na krajské poměry exotických hráčů Dlagonski-Stoilkov.

Rozvadov se ujal vedení

Zápas byl od začátku velmi bojovný a bylo vidět, že obě strany hráčů chtějí pro svůj tým urvat další body, zároveň ovšem nikdo nechtěl udělat chybu a míče tak častěji létali od obrany vzduchem, než po zemi. Hned první velká šance se proměnila v branku. Domácí borci se od postranní čáry prokombinovali až k vápnu, kde se k prostrčenému míči dostal Jaroslav Žemlička, který dokázal pohotově zakončit a prostřelit brankáře Klika v hostující brance. Hostujícím se nedařili ani standardní situace, díky kterým minulý týden vyhráli, a tak se po protentokrát špatně seřízené šibeniční mušce Daniela Křena museli do šaten odebrat za pro ně nepříznivého stavu 1:0 pro Rozvadov.

Zruč nedokázala odpovědět

Do zápasu naskočili oba dva trenéři, na straně domácích Martin Bronec, na straně hostů Ondřej Křen. Rozmluva zručského mentora v kabině ovšem hostům nepomohla a ani v druhém poločase nedokázali nijak výrazně ohrožovat Tomáše Marklíka mezi třemi tyčemi rozvadovské branky. Když na míč po Korelusově centru nedosáhl Adam Král, nejmladší z trojice bratrů ve zručském trikotu, odhodlali se znovu domácí. Po vybojování míče na hostující polovině převzal míč Patrik Hána, udělal s míčem několik kroků, pět metrů za vápnem napřáhl a jeho tvrdá rána zaplachtila přesně do horního rohu Klikovi brány. V 86. minutě si po faulu postavil míč Daniel Křen, jeho centr našel hlavu střídajícího Richarda Haidlmayera, ovšem jeho pokus pouze orazítkoval břevno. V prvním zápase třetího kola se tak nakonec po bojovném výkonu zaslouženě radovali borci od hranic.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Bylo to hodně bojovné utkání, Zruč je velmi těžký soupeř, ale myslím si, že jsme zápas zvládli důstojně a zaslouženě jsme vyhráli."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Dneska nám zápas nevyšel, hráli jsme špatně a soupeř nás ubojoval. Tlak jsme si vytvořili až na konci zápasu, ze kterého jsme ovšem nic nevytěžili. Byl to pro náš špatný zápas."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - M. Bronec [-] , T. Kabourek [-] (72. N. Stoilkov [-] ) , L. Čížek [-] - P. Hána [-] (84. I. Dlagonski [-] ) , T. Hutta [-] - J. Žemlička [-] (90. J. Křehlík [-] ) - P. Kaše [-] , M. Šácha [-] (89. M. Skopový [-] ) , L. Viterna [-] , J. Viterna [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - D. Král [-] , T. Jelínek [-] (82. M. Kroužel [-] ) , O. Král [-] , O. Mašek [-] - A. Král [-] (87. J. Přibyl [-] ) , P. Hucl [-] (71. R. Haidlmayer [-] ) , L. Husník [-] , D. Křen [-] , F. Korelus [-] , J. Lauko [-]

ŽK: 24. M. Šácha , 55. L. Viterna - 33. A. Král .
Hráči zápasu: P. Hána .
Místo: Rozvadov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Homr Michal - VOCELKA Milan, VALENTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.