1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia porazila Start a pomalu se posouvá dopředu


Branky


0

Vejprnicím se nepovedl start do soutěže právě tak, jak by si přály. V další šanci na reparát ale zvítězili nad nováčkem z Lub nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 a pomalu se tak posouvají tabulkou nahoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení i velký debut

Slavia do utkání vstoupila pravou nohou a svou aktivitou zpočátku zaskočila soupeře. Jiří Biedermann se ve vápně krásně uvolnil po ideální kolmé přihrávce, přes dotírající obránce dokázal míč ještě předložit Lukáši Kulajdovi před odkrytou branku. Kulajda ovšem s vědomím jasného gólu nevystřelil nijak přesně a prudce a míč na brankové čáře obětavě vykopl hostující obránce ve skluzu. Velký moment prvního poločasu se odehrál ve 40. minutě. Po chybě v obraně domácích se k volnému míči vydal zároveň gólman Dufek a hostující Švátora. První jmenovaný byl ovšem u míče o chvíli později a nekompromisně poslal hostující snipera k zemi, po čemž se musel poroučet ze hřiště. Na hřiště se tak dostala nová tvář vejprnického fotbalu – Jakub Vavrík. Tento čerstvě 16letý gólman slávistického dorostu tak naskočil do svého prvního velkého fotbalového zápasu. „První start, debut, pěkně jsme ho tam do toho hodili, ale nic jiného nám nezbývalo. Ale Jakub podal velmi suverénní výkon.“, pyšnil se svým mladým klenotem Jiří Šámal, trenér Vejprnic.

Hosté nedokázali svůj tlak přetavit v remízový stav

Ačkoliv byli domácí v deseti, tak to byli právě oni, kdo šel do vedení. Po rozehrané standardní situaci se k míči dostal v hlavičkovém souboji na zadní tyči Havránek, vyhrál míč pro Jakuba Maška na malé vápno, odkud ho již devatenáctiletý hráč Vejprnic dostal do brány a poslal tak svůj tým do vedení. Počet hráčů se na obou stranách vyrovnal v 68. minutě, kdy se během 5 minut vykartoval Čipera a po dvou žlutých kartách se šel zchladit do sprch. Hráči Lub poté přešli do drtivého tlaku, ze kterého mohli vstřelit hned dvakrát gól. Nejprve se minutu před koncem ke střele uvnitř vápna odhodlal Křížek, ale Vavrík byl připraven. O minutu později se do míče opřel Jan Voráč po centru zprava, ovšem nedokázal míč zasáhnout tak, jak by si přál, a tak zápas skončil za konečného stavu 1:0 pro domácí Vejprnice. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Do utkání jsme vstoupili dobře a aktivně, vypracovali jsme si ihned šanci, kterou jsme neproměnili. Potom se hra vyrovnala. Kluci se naštěstí po vyloučení našeho gólmana semkli a kvalitní obranou prací dovedli zápas do vítězného konce. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. "

TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér hostů: "Porážka nás mrzí, protože určitě vzhledem k průběhu zápasu je zbytečná, protože jsme měli spoustu šancí, hlavně v závěru, které jsme nevyužili. Naopak nám soupeř dal i v oslabení zabrat a vyhrát."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - D. Růžička [-] (41. J. Vavrík [-] ) , J. Mašek [-] , M. Hora [-] , Z. Milota [-] , J. Multrus [-] (79. K. Rozboud [-] ) , M. Löwy [-] (85. L. Paul [-] ) , L. Kuhajda [-] , F. Heindl [-] , Š. Havránek [-] , J. Biedermann [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - M. Vejskal [-] , F. Sýkora [-] (46. J. Voráč [-] ) , V. Turner [-] , M. Lavička [-] - K. Křížek [-] , M. Sysel [-] (85. P. Voráček [-] ) , P. Čipera [-] - A. Čížek [-] (78. M. Pivoňka [-] ) , K. Švátora [-] (78. J. Lysek [-] ) , V. Koželuh [-]

ŽK: 23. J. Biedermann , 35. M. Hora , 90. Z. Milota - 43. M. Sysel , 56. V. Turner , 64. P. Čipera . ČK: 40. M. Dufek - 68. P. Čipera .
Hráči zápasu: M. Löwy - P. Čipera .
Místo: Vejprnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Špoták Rudolf - ŠIŠKA Pavel, POHANČENÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.