Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice deklasovaly Mýto


Branky


44. M. Světlík - 40. M. Zdeněk , 42. V. Klokan , 51. J. Gerstner , 86. M. Vacík (p.) , 87. P. Lambor , 90. I. Blahoudek
0

Přeštice, jeden z horkých favoritů na postup do divize, jely do Mýta pro tři body. To se jim nakonec podařilo a v Mýtě se ještě dlouho budou vzpamatovávat ze šesti branek v síti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání poznamenala červená karta

První zajímavou akcí zápasu bohužel nebyla branka, či gólová šance. Ve 22 minutě zastavil pronikajícího Gerstnera za cenu faulu Michal Veverka. Rozhodčí ponechal výhodu, při které byla dosažena branka, zakončující Pavel Bešta ovšem zakončoval z ofsajdu. Rozhodčí se vrátil na místo přestupku a k údivu domácích vytáhl z kapsy červenou kartu. "Rozhodčí se na místo přestupku vůbec nevěděl, který hráč fauloval...", konstatoval Jan Basl, vedoucí domácího celku. Z následného přímého kopu trefil Ivan Blouhodek pouze zeď, do odraženého míče se krásně položil Michal Zdeněk, jehož střelu ale Jakub Křikava vyrazil. Skóre se poprvé měnilo až ve 40. minutě. Míč zavezl po pravé straně Václav Klokan, přihrál nabíhajícímu Zděnkovi, který z první poslal míč přes padajícího Křikavu do branky. Druhý záash na sebe nenechal dlouho čekat. Pavel Bešta převzal míč ve 42. minutě na levém křídle, našel v dobrém pohybu Václava Klokana, který si se svou úlohou poradil a míč zavěsil pod břevno. Ke střela zpoza vápna se dostal domácí také Petr Štych, ovšem jeho pokus o přelobování brankáře se nepovedl. Mýto však ještě dokázalo vstřelit kontaktní gól. Martin Světlík vystřelil na hranici vápna, jeho střela se odrazila od břevna těsně za brankovou čáru a hlavní rozhodčí Šiška na popud pomezního Lhotáka gól uznal.

V duchu exhibice

Ani ve zbytku utkání nebyla o góly nouze, hořce to však pociťovali domácí hráči a jejich příznivci. V 51. minutě potrestal chybný odkop gólmana Křikavy Jiří Gerstner, když z 20 metrů poslal míč do sítě. V 86. minutě se Přeštice radovaly znovu, když pokutový kop s přehledem proměnil Milan Vacík střelou doprostřed. Prakticky ihned po rozehrání mohl lovit Jakub Křikava balón ze sítě popáté, to když střídající Patrik Lambor nepohrdl svou šancí a z malého vápna trefil přesně. Že Ivan Blahoudek přitahuje nádherné branky se ukázalo v poslední minutě utkání. Z trestného kopu se trefil na milimetr přesně do šibenice a ušetřil práci domácím borcům při vymetání pavučin. Ukončil tím tak atraktivní zápas, ze kterého vyšly vítězně Přeštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Já dnes k tomu opravdu nemám co říct, protože to, co se tady dneska stalo, nemá s fotbalem vůbec nic společného. Utkání bylo ovlivněno vyloučením. Soupeř určitě fotbalovější a lepší byl, ale nepotřebovali k tomu takovou pomoc, jaká se tady stala..."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Dnes se nám dařilo, zvítězili jsme. Začátek byl hodně hektický, což jsme čekali. V druhém poločase jsme ovšem již kontrolovali hru a pohodlně navyšovali skóre."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Křikava [-] - M. Lupáč [-] , J. Hereit [-] (64. F. Koudelka [-] ) , L. Šťastný [-] (82. A. Babuljak [-] ) , P. Štych [-] , O. Kříž [-] (71. L. Chmelík [-] ) , M. Veverka [-] , M. Světlík [-] , P. Cafourek [-] (77. M. Brož [-] ) , M. Kolařík [-] , F. Sůva [-] (58. M. Vild [-] )

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - V. Uzlík [-] , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] - M. Bouc [-] (75. P. Lambor [-] ) , M. Zdeněk [-] , I. Blahoudek [-] , Z. Štěpán [-] , J. Gerstner [-] - P. Bešta [-] (75. J. Ornet [-] ) , V. Klokan [-] (83. M. Vacík [-] )

ŽK: 46. F. Sůva , 66. O. Kříž - 30. Z. Štěpán , 57. P. Bešta . ČK: 22. M. Veverka .
Hráči zápasu: P. Cafourek - M. Zdeněk .
Místo: Mýto. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šiška Pavel - LHOTÁK Luděk, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.