Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý zápas rozhodovaly pokutové kopy


Branky


0

Sokol se tradičně dokázal na silného soupeře výborně připravit, výsledek byl ale hodně divoký. Konečné skóre 4:4 bylo jistě pro diváky zajímavé, zvlášť pro ty domácí, kteří se nakonec radovali z bodu navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodné skóre po první půli

Ani jeden z týmů na nic nečekal a od začátku se snažil hnát za vítězstvím. Jako první se prosadili hosté ze Sušice. Kapitán Radek Kočí vyslal kolmou přihrávkou do samostatného nájezdu Jakuba Szedmáka, který si už tváří v tvář gólmanu Böhmovi věděl poradit. Za devět minut bylo již srovnáno. Jakub Kohout si zpracoval míč na levém křídle a prokázal výborný přehled ve hře, když pěknou technickou střelou přehodil gólmana Gilla. Netrvalo dlouho a obrat číslo jedna byl na světě. Zbyněk Černý stál na konci kombinační akce a ve vápně střelou z první propálil Karla Gilla podruhé. Hosté ale nesložili zbraně a ještě do poločasu vyrovnali, když míč po nepřímém volném kopu hlavou prodloužil Jakub Melka a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Vyrovnání v samotném závěru

Tak, jako v poločase prvním, tak i v poločase druhém se sušičtí brzy ujali vedení. Hostující obránce Matějka si skvěle naběhl na centrovaný balón a chladnokrevně pokořil Böhma potřetí. Domácím ale dlouho netrvalo a opět se mohli radovat z vyrovnání. Jakub Kohout byl ve vápně sražen k zemi a rozhodčí Janda nařídil pokutový kop, který proměnil Jiří Čejka. O necelé dvě minuty na to se svěřenci trenéra Nyklese dočkali vyrovnání číslo dvě. Vladislav Fiala se dostal do brejku a z levé strany zakončil svůj výpad střelou na zadní tyč, po které mohl Gill lovit míč ze sítě počtvté. Pojistku mohl domácím přinést znovu Fiala, ale jeho střela z volného přímého kopu jen orazítkovala břevno. Zápas se dostal až do 90. minuty, když si brankář Böhm došel pro míč mimo vápno a po signalizacio pomezního rozhodčího byl nařízen přímý kop, kterým vyrovnal nejstarší hráč na hřišti, Pavel Hubáček a zápas šel do pentového rozstřelu. V něm byli šťastnějším týmem domácí a díky Jakubu Šroubkovi berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér domácích: "Nastoupili jsme proti kvalitnímu mančaftu, asi doposavad nejlepšímu, proti kterému jsme nastoupili. Šance byly na obou stranách a skóre se přelévalo ze strany na stranu, pěkný fotbal. Velkou bojovností a morálkou jsme obraceli vývoj utkání. Smolně jsme inkasovali v poslední minutě, ale to už je jedno."

TJ Sušice
Jan Staněk, trenér hostů: "Dařilo se nám jen střídavě, měli jsme dobré pasáže, potom jsme zase chvilku kupili hrubé chyby.. Naštěstí se nám povedlo v samotném závěru vyrovnat."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - M. Kučera [-] (78. L. Čejka [-] ) , J. Šroubek [-] , L. Janka [-] , P. Nový [-] , L. Nejdl [-] (46. M. Křížek [-] ) , J. Hrdlička [-] - Z. Černý [-] , V. Fiala [-] (87. J. Horník [-] ) - M. Strejček [-] , J. Kohout [-] (85. D. Křížek [-] )

TJ Sušice
K. Gill [-] - P. Matějka [-] , M. Kalný [-] , J. Melka [-] , O. Skrbek [-] - J. Szedmák [-] , F. Hrach [-] (46. T. Fuchs [-] ) , J. Králík [-] , J. Kysilka [-] (85. P. Hubáček [-] ) - M. Vrhel [-] , R. Kočí [-]

ŽK: 65. J. Hrdlička , 72. J. Šroubek , 80. M. Křížek , 89. L. Böhm - 20. M. Kalný .
Hráči zápasu: L. Janka - J. Melka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janda Marek - HAVRÁNEK Martin, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.