Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice zabraly a zvítězily ve Zruči


Branky


0

Zruč i Vejprnice si svůj podzim představovaly asi jinak. Hůře na tom před vzájemným zápasem byla vejprnická Slavia, která se krčila na předposledním místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vejprnice byly efektivnější

Do rychlého vedení mohl svůj tým dostat zručský Petr Karpíšek, ale v samostatném úniku nechal vyniknout pouze gólmana Vejprnic, Michala Dufka. Vejprnická počáteční nebojácnost ale byla odměněna ve 12. minutě. Po rychlém přenesení těžiště hry si na centr z levé strany naběhl mladičký Tomáš Kristl a poslal míč do branky. Za domácí mohl srovnat Tomáš Valenta, který ovšem svůj brejk zakončil jen střelou do míst, kde se nacházel brankář Dufek, a tak se znovu ozvali hosté. Zruč se snažila vyrovnat a otevírala svou hru, což slávistům vyhovovalo a dokázali toho využít ve 39. minutě, kdy se míč při rychlém brejkud dostal do sítě od nohy Jakuba Maška. Těsně před koncem poločasu si ale hostující obrana příliš nevšímala Adama Krále, který si i přes svůj výškový deficit naběhl na centr Daniela Křena z trestného kopu a hlavou snížil na 1:2.

Gól z půlky hřiště

ónZruč se ani v druhém poločase nechtěla smířit s prohrou před domácím publikem a nabuzena gólem do šatny se tlačila dopředu. Využít toho ovšem dokázali znovu jen hosté. V 63. minutě si sám faulovaný Jiří Biedermann postavil míč po faulu na jeho osobu, přestřelil zeď a stočil svůj míč přesně do šibenice Klikovy branky. Hostům to ovšem nestačilo a v 73. minutě se radovali znovu. Po rychlé kombinaci ve středu hřiště putoval balón po ose  Růžička - Mašek - Kristl dostal k Lukáši Kuhajdovi, který míč uklidil podél gólmana do branky. Nejhezčí branku si ale vejprnická skvadra nechala až na závěr. Lukáš Kuhajda si na polovině hřiště všiml vyběhnutého Klika a ze 60 metrů dokázal domácího gólmana přelobovat. "Pěkný gól, na vlastní oči jsem tohle ještě asi neviděl", smekl před fotbalovou parádou trenér domácích, Ondřej Král, který ovšem nemohl být spokojen s konečným výsledkem, který vyzněl 5:1 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "Krutá prohra, myslím si, že výsledek neodpovídá obrazu hry. Vejprnice si sice zasloužily vyhrát, ale asi ne tolik. My jsme ale v prvním poločase neproměnili několik šancí. Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně, ale Vejprnice to zavřely, takže jsme to museli naopak my vzadu otvírat a bohužel jsme dostali ještě tři góly."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a brzy se nám podařilo vstřelit branku. Soupeř musel hru více otevřít, což nám vyhovovalo a přidali jsme i další branky. Vše jsme korunovali krásnou brankou Kuhajdy v závěru."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - V. Eisenhammer [-] , D. Křen [-] , T. Valenta [-] , P. Karpíšek [-] , M. Kroužel [-] , M. Mašek [-] (64. M. Polák [-] ) , F. Korelus [-] , D. Král [-] , A. Král [-] , O. Král [-]

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - D. Růžička [-] (86. K. Rozboud [-] ) , L. Rada [-] , V. Puhlovský [-] , J. Mašek [-] , L. Kuhajda [-] (90. D. Spišský [-] ) , T. Kristl [-] (75. D. Svoboda [-] ) , J. Biedermann [-] (78. Z. Milota [-] ) , M. Hora [-] , P. Harmady [-] , F. Heindl [-]

ŽK: 63. D. Růžička .
Místo: Zruč. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křen Jiří - BURDA Miloš, ČERNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.