2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeňský Rapid zdolal na penalty Zruč


Branky


0

Nepříliš atraktivní utkání se odehrálo sobotní odpoledne na rapidském pažitu, kde domácí Plzeň remizovala se Zručí 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neatraktivní první poločas

Ve zručské základní jedenáctce se neobjevil například Ondřej Král, hrající trenér, který dnes usedl pouze na lavičku náhradníků, odkud své svěřence motivoval. Rapidské hřiště na plzeňské Lopatárně bylo měkké a rychlým kombinacím po zemi prostě nebylo přáno. S tím se oba týmy snažili vypořádat hodně dlouho, a tak veskrze všechny pokusy lítaly na gólmany z větší dálky - povětšinou ale do zámezí. Střela Matěje Trojance se ale mezi tři tyče vešla, zastavila se ovšem o připravené rukavice Václava Klika. Na druhé straně nevyužil dobrou šanci v přečíslení ani Eisenhammer a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Ani druhý poločas nepřinesl rozhodnutí

Zruč byla v druhém poločase od začátku mírně aktivnější a po zásluze se dokonce dostala do vedení. V 68. minutě vystihl nepřesnou rozehrávku Michal Kroužel, narazil si před vápnem s Adamem Králem, který mu míč vrátil do vápna, odkud Michal Kroužel obstřelil brankáře Bekeho a mohl společně se svými spoluhráči slavit. Rychlou odpověď měl na své hlavě Jan Buček, který se položil do centrovaného míče, ale branku přestřelil. Definitivní tečku mohl utkání dát Adam Král. Martin Mašek zatáhl míč po křídle do vápna a zpětnou přihrávkou hledal právě mladšího bratra hrajícího trenéra, který ovšem míč v těžké pozici ve skluzu minul. A tak se radovali z vyrovnání hosté. Pro přetažný centr si k rohovému praporku seběhl Dominik Tarhaj, pohrál si s hostujícím bekem a přihrál před branku volnému Miroslavu Čupalkovi, který se tak po čtvrthodině na hřišti trefil a určil osud v tom, že se o vítězi rozhodne až po sérii pokutových kopů. V těch se Rapid ani jednou nemýlil a po rozhodujícím kopu mladého Michala Zajíčka se může těšit ze dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér domácích: "Dneska to byl z obou stran z minimem šancí. Hodně bojovný, ale nepřesný fotbal, v druhém poločase byl soupeř lehce lepší, ale nedokázal si nějakou velkou šanci vytvořit. Byl ale lepší v kombinaci a my jsme po zásluze inkasovali. Naštěstí jsme dokázali srovnat a v penaltové loterii získali i druhý bod."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Na Rapidu to bylo bojovné utkání. První půle byla vyrovnaná. V druhé již jsme byli trošku lepší a dostali se do vedení. Měli jsme tam i další šance, které jsme neproměnili a Rapidu se povedla jedna pěkná akce. V rozstřelu se přiklonilo štěstí na stranu Rapidu."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - F. Peroutka [-] (60. M. Čupalka [-] ) , D. Tarhaj [-] (75. J. Popelka [-] ) , T. Davídek [-] (75. J. Kalaš [-] ) , M. Trojanec [-] , T. Zajíček [-] , R. Klekner [-] (55. L. Pavlíček [-] ) , J. Hucl [-] , P. Nový [-] , J. Buček [-] , J. Šindelář [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - D. Král [-] , V. Eisenhammer [-] (46. P. Karpíšek [-] ) , A. Král [-] , P. Hucl [-] , L. Husník [-] , M. Kroužel [-] , M. Polák [-] , M. Mašek [-] , F. Korelus [-] , D. Křen [-]

ŽK: 88. J. Šindelář - L. Husník , 86. D. Král , 89. A. Král .
Hráči zápasu: P. Beke - M. Kroužel .
Místo: Plzeň - Lopatárna. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠIMEK František - KAFKA Václav, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.