1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšák těsně přehrál Zruč


Branky


0

Zápas dvou celků ze spodku tabulky dopadl lépe pro domácí Horšovský Týn, který sice měl problémy se sestavou, ale i přesto dokázal v utkání, ve kterém nebylo k vidění mnoho šancí, urvat všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Horšovský Týn se potýkal s problémy a do utkání vstoupil pouze s jedenácti hráči, kdy nemohl střídat. "Hráči chyběli. Různá zranění, práce, taková ta klasika. Navíc dnes hrálo i béčko, takže i proto jsme neměli možnost využít více hráčů. Holt lidí není nikdy dost.", komentoval situaci František Věneček, vedoucí domácích, který mohl v prvním poločase jen těžko hledat nějaký pěkný fotbalový moment. Do šancí se nedostával ani jeden tým, Zruči se nedařila kombinace po zemi, kterou jim nedovoloval týnský trávník. Do konce poločasu tak zaujal jen dlouhý nákop za obranu Zruče, pro který běžel Michal Pinc, ale míč zastavil až za autovou čárou. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Rychlá trefa rozhodla

Zruč chtěla s nerozhodným výsledkem něco udělat a do druhého poločasu vstoupila mnohem ofenzivněji. To se jí ale v konečném zúčtování stalo osudným. ve 48. minutě totiž Horšovský Týn rozhodl utkání jedinou brankou. Marek Falout se po pravé straně probil k hranici vápna a vypustil jedovatou střelu na zručskou branku, kterou hájil Václav Klik, který míč vyrazil pouze do míst, kam dobíhal Zdeněk Rubáš a se svou jednoduchou úlohou již neměl žádný problém a balón poslal kolem brankáře do sítě. Zruč měla ještě celý poločas na zvrácení výsledku, ovšem i přes větší držení míče se nedokázala dostat do žádné větší šance. Maškova střela z konce utkání, která mířila hodně mimo tři tyče tedy jen demonstrovala špatný výkon hostů v tomto zápase a nezabránila výhře Dynama 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "Dnes to byl zase boj. Jediná šance za zápas a z toho byl gól. Ale i tak jsme měli o jednu šanci víc, než soupeř, který si nevytvořil absolutně nic. Pro oko to byl ale jalový zápas, bez šancí, bojovný."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Přizpůsobili jsme se hře soupeře, problémy nám činil i trávník. Dostali jsme po jediné šanci gól na začátku druhého poločasu, kdy jsme si v kabině řekli, že na soupeře vlítneme. My jsme si ale žádnou šanci také nevypracovali a prohráli jsme. Dnes to bylo špatný."



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - D. Novák [-] , J. Černík [-] - J. Doležal [-] , L. Kordule [-] , M. Falout [-] - M. Pinc [-] - D. Mach [-] , M. Konopík [-] , Z. Rubáš [-] , T. Novák [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - O. Mašek [-] , T. Valenta [-] (62. O. Král [-] ) , M. Kroužel [-] , L. Husník [-] , T. Jelínek [-] (83. M. Fryček [-] ) , M. Polák [-] , M. Mašek [-] , F. Korelus [-] , D. Král [-] , A. Král [-] (71. P. Řezáč [-] )

ŽK: 84. Z. Rubáš - 35. A. Král , 68. F. Korelus , 84. D. Král , 89. M. Mašek .
Hráči zápasu: M. Mašek .
Místo: Horšovský Týn. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Volf Michal - BOGDAN Gabriel, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.