Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalovice vyhrály na hřišti Varů B


Branky


0

Diváci v lázeňském městě viděli šest branek, dva obraty ve skóre, většina z nich se ale po závěrečném hvizdu radovat nemohla.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrál pěkný, vyrovnaný zápas, ve kterém šli nakonec do vedení hráči Dalovic. Ve 14. minutě otevřel skóre zápasu Michal Lorenz. Uplynulo ale jen dalších 6 minut a bylo vyrovnáno. První branku domácích vstřelil Michal Királyi. "Béčko" Varů bylo na koni a před poločasem dokázalo dokončit obrat ve skóre. Vedoucí branku domácích vstřelil ve 33. minutě Daniel Krlička. Další góly už v první půli k vidění nebyly, do šaten se tak šlo za stavu 2:1.

 

Ve druhé půli ovšem uběhly pouze necelé dvě minuty a hostům se podařilo srovnat skóre. Svůj druhý gól utkání vstřelil Michal Lorenz. Ve druhém poločase se hrál nadále vyrovnaný fotbal a postupem času začínalo být jasné, že třetí gól by mohl rozhodnout o vítězi střetnutí. A tak se také stalo. V 64. minutě vrátil Dalovicím vedení Jan Schreiber, k vidění tak byl druhý obrat v dramatickém utkání. Hosté si své vedení ještě pojistili brankou Tomáše Stolína z 71. minuty, hostující útočník tak rozhodl o třech bodech pro svůj tým. Další góly už nepadly a Dalovice tak vyhrály proti Karlovým Varům B, 4:2.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] - M. Havlíček [-] , Z. Skala [-] , V. Sokulský [-] - O. Šupík [-] , M. Holcman [-] , D. Krlička [-] , M. Királyi [-] , V. Sedláček [-] (69. P. Bitman [-] ) - R. Csemer [-] (46. A. Matějka [-] ) , M. Barth [-] (88. J. Lippert [-] ) -

TJ Čechie Dalovice
R. Hájek [-] - M. Stolín [-] , J. Schreiber [-] , M. Bubla [-] , T. Stolín [-] (85. J. Sahai [-] ) , V. Mykhaylyuk [-] (89. P. Holub [-] ) , J. Hlůžek [-] (88. J. Hegr [-] ) , D. Sochor [-] , M. Brabec ml. [-] , M. Grňo [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 35. M. Holcman - 84. T. Stolín , 89. J. Hegr .
Hráči zápasu: D. Krlička - M. Lorenz .
Místo: Dvory. Rozhodčí: Kozák Rudolf - ZÁZVORKA Jiří, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.