2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stružná po nevýrazném výkonu jen remizovala s Bečovem


Branky


33. P. Janáček (p.) , 86. P. Janáček - 27. M. Baláž , 71. T. Borek
0

Hosté přijeli jen v jedenácti lidech, přesto ale odehráli dobré utkání a mohli i zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečov ale nevstoupil do zápasu dobře, vypadlo to, jako by hráče jejich nemožnost střídat ještě více semknula. Hosté se také v první půli ujali vedení, ve 27. minutě překonal Povinského Marek Baláž. Domácí se ale rychle vzpamatovali a po pěti minutách vybojovali penaltu, kterou ve 33. minutě s přehledem proměnil Petr Janáček. Další góly už v první půli k vidění nebyly, platil tedy stav 1:1.

 

Hosté ovšem ani po přestávce nepolevili a svého soupeře přehrávali. Jejich aktivita se jim vyplatila v 71. minutě, kdy vrátil Bečovu vedení Tomáš Borek. Ani tentokrát ale hostům jejich vedení nevydrželo. Domácí v samotném závěru svého soupeře zatlačili a dočkali se vyrovnání. V 86. minutě se prosadil Petr Janáček, který se díky své druhé brance v utkání dotáhl na Tomáše Stolína z Dalovic na čele tabulky střelců. Další góly už nepadly, Stružná tak remizovala s Bečovem 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Stružná
Robert Rypar, předseda TJ Stružná: Podcenili jsme soupeře. Bečov měl větší chuť vyhrát. Přestože jich bylo celkem jen 11, tak nás přehráli. My jsme to vůbec nezvládli, nakonec jsme byli rádi za remízu. Velké zklamání.




Sestavy


TJ Stružná
P. Povinský [-] - M. Mitterpach [-] , T. Brančík [-] , J. Hlavatý [-] - M. Synek [-] , P. Janáček [-] , Š. Brančík [-] , T. Štěch [-] , J. Švestka [-] - L. Zbojan [-] , R. Dotzauer [-] (80. P. Rehák [-] )

TJ Slavoj Bečov nad Teplou
V. Sivák [-] - P. Kneifl [-] , M. Havlovic [-] , L. Miko [-] , L. Havlovic [-] - J. Psohlavec [-] , P. Špak [-] , T. Bílý [-] , M. Baláž [-] - T. Borek [-] , J. Bledý [-]

ŽK: 52. T. Brančík , 55. J. Hlavatý , 65. M. Synek - 15. T. Borek , 33. J. Psohlavec , 39. P. Kneifl , 85. M. Havlovic .
Hráči zápasu: P. Janáček - T. Borek .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Hrubý Vít - GRANEC Jan (N), ŠPAK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.