Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:30

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božíčany doma udolaly Pilu


0

V utkání prvního kola vidělo 65 diváků pět branek, červenou kartu, i rozhodnutí dramatického utkání v samotném závěru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólový první poločas

Utkání týmů, od kterých se toho v letošním ročníku přeboru hodně očekává, začali lépe domácí Božíčany, už v 6. minutě totiž otavřel skóre Martin Kabele. Uplynulo však pouhých sedm minut a bylo vyrovnáno díky brance Roberta Vavřiny st. Diváci se rozhodně nenudili, přestřelka v první půli pokračovala nadále. Ve 21. minutě dokázali hosté otočit skóre díky přesné trefě Roberta Zrzaveckého. Božíčany se ovšem nevzdaly a také dokázaly rychle srovnat stav. Ve 30. minutě vyrovnal povedenou ranou Martin Kabele, který vstřelil svoji druhou branku zápasu. Do přestávky už další branky k vidění nebyly, po 45 minutách tak platilo vyrovnané skóre 2:2.

Rozhodnutí přišlo až v závěru

Do druhé půle ale vstoupily oba týmy výrazně opatrně, se snahou neudělat chybu, která by mohla znamenat ztrátu cenných bodů. Důležitý, možná i zlomový moment utkání přišel v 65. minutě. Ondřej Brožík neudržel nervy na uzdě, při přerušené hře udeřil soupeře míčem do hlavy a musel tak předčasně pod sprchy. Oslabení hosté se snažili alespoň ubránit remízu, Božíčany ale nakonec v závěru zvrátily utkání na svoji stranu. V 84. minutě rozhodl utkání přesnou střelou Miroslav Žigár, domácí se tak mohli radovat ze zisku tří bodů po výhře 3:2, naopak Pila vyšla z prvního zápasu sezony s prázdnou.



Sestavy


SK Božíčany
M. Heřmánek [-] - M. Petr [-] , L. Jón [-] , M. Kabele [-] , J. Rubáš [-] , M. Černý [-] , M. Žigár [-] , I. Ficík [-] , L. Kába [-] (90. J. Mládenec [-] ) , S. Krupička [-] , V. Nitsch [-]

TJ Baník Pila
T. Koudelka [-] - J. Plic [-] , M. Vavřina [-] , R. Vavřina st. [-] - O. Brožík [-] , J. Duda [-] , A. Bošiak [-] - R. Vavřina [-] (84. T. Kadera [-] ) , P. Zrzavecký [-] (59. T. Verzich [-] ) - T. Jakubal [-] , P. Jakubal [-]

ŽK: 64. M. Kabele - 47. P. Zrzavecký , 60. T. Verzich , 90. P. Jakubal . ČK: 65. O. Brožík .
Hráči zápasu: M. Kabele - P. Zrzavecký .
Místo: tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Vaněček Petr - ŠÍP Jan, ZÁZVORKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.