1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aš - Krásná překvapila a odvezla si tři body z Lubů


Branky


62. M. Sláma - 30. R. Švec , 32. F. Šulák , 48. Š. Manda
0

Hosté přijeli do Lubů jen s jedenáctičlenným kádrem, přesto se ale po brankách Švece, Šuláka a Mandy radovali ze tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní utkání bylo od prvních minut poměrně vyrovnané. Bezbrankové skóre vydrželo půlhodinu hry, po které se z vedení radovali hosté. Úvodní branku zápasu vstřelil Robin Švec. Uplynuly jen další dvě minuty a hostům se podařilo jejich náskok zdvojnásobit. Autorem druhého gólu byl František Šulák. Hosté byli po rychlých dvou gólech nadále na koni, další branky už ale v první půli nepřišly, platilo tedy skóre 0:2.

 

Hosté si ovšem přenesli svůj entuziasmus přenesli i do začátku druhého poločasu. Necelé tři minuty po přestávce totiž zásluhou Štěpána Mandy přidali již svou třetí branku. Luby se ale nevzdaly a přece jen dokázaly jasný náskok svého soupeře snížit. V 62. minutě se prosadil v dobré formě hrající Martin Sláma. Domácí vycítili šanci, Aš - Krásná už si ale svůj dvougólový nsákok pohlídala a po druhé výhře v tabulce se dotáhla na její střed.



Sestavy


TJ Strunal Luby
S. Bikar [-] - P. Syroha [-] (41. R. Mikita [-] ) , M. Hnilica [-] , S. Bartoněk [-] , R. Tměj [-] - J. Nachanický [-] , A. Mlčoch [-] , L. Fara [-] , Š. Plachý [-] - M. Sláma [-] , A. Bozgan [-] (66. O. Ďuriš [-] )

TJ Jiskra Aš - Krásná
J. Petrášek [-] - P. Rada [-] , J. Bránický [-] , J. Šeffl [-] , J. Bubla [-] - L. Šeffl [-] , Š. Manda [-] , F. Jaroš [-] , F. Koubek [-] , F. Šulák [-] - R. Švec [-]

ŽK: 59. A. Mlčoch .
Místo: tráva. Počet diváků: 33. Rozhodčí: Kotoun Adam - Šimáček Petr, Furiš Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.