3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:30

1.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice dokázali i v oslabení porazit Starou Vodu


Branky


74. M. Rác , 80. V. Bezdička , 83. M. Kala
0

Utkání, které se hrálo na hřišti Trstěnic, měli domácí od 66. minuty stížené díky červené kartě, přesto ale dokázali vyhrát rozdílem třídy.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

U obou týmů se daly na první pohled zpozorovat zajímavé tahy v sestavě, u Trstěnic například nastoupil v bráně Adrian Helembai, který se do klubu přesunul z Teplé, jenž jinak hraje na postu obránce. V prvním dějství si oba týmy ve vyrovnané bitvě dokázaly vytvořit šance, čistá konta ale drželi již zmiňovaný Helembai, ale také Josef Slavík, brankář Staré Vody, který přišel z Mnichova. První poločas zajímavého zápasu skončil bez branek, 0:0.

Branky až po vyloučení

Kíčovým okamžikem utkání se staly dva okamžiky ve druhý půli. Jaroslav Květoň, obránce Trstěnic, v rozmezí 11 minut dvakrát tvrdě fauloval soupeře a v 66. minutě tak byl rozhodčím vyloučen. Jenže paradoxně to byly právě Trstěnice, které červená karta nabudila. V 74. minutě se dostal do dobré šance Milan Rác, který poslal Trstěnice do vedení. Uplynulo jen dalších minut a domácí si svůj náskok pojistili, druhou branku vsítil domácí Václav Bezdička. Definitivní tečku za utkáním dal za další tři minuty Miroslav Kala. Trstěnice si už vítězství pohídaly a zvítězili nad Starou Vodou 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stará Voda
Jan Švajgl, hrající trenér Trstěnic: Rozhodla zkušenost v našem týmu. Proměnili jsme vyložené šance, což bylo důležité.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice B
A. Helembai [-] - M. Derka [-] , J. Máder [-] , J. Květoň [-] , J. Ryšánek [-] (46. D. Vorel [-] ) - J. Švajgl [-] , K. König [-] , V. Bezdička [-] , D. Ziatek [-] (46. M. Pešek [-] ) - M. Kala [-] , M. Rác [-] -

TJ Sokol Stará Voda
J. Slavík [-] - M. Tlčík [-] , M. Buchta [-] , O. Buček [-] , V. Procházka [-] , P. Řehák [-] - J. Marek [-] , P. Krofta [-] - R. Pecher [-] , S. Knap [-] - V. Harvan [-]

ŽK: 55. J. Květoň - 30. V. Procházka , 65. R. Pecher , 77. M. Buchta . ČK: 66. J. Květoň .
Hráči zápasu: M. Rác .
Místo: Trstěnice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - ĎUGEL Pavol, HLAVATÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.