4:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek si poradil na domácí půdě s Citicemi


Branky


68. F. Neudert , 80. T. Jílek , 85. T. Jílek , 89. F. Jílek - 40. M. Hamouz
0

Hráči Nejdku přivítali na svém hřišti v rámci 8. kola krajského přeboru tým Sokolu Citice. Hostující hráči po prvním poločase sice drželi jednobrankový náskok, jenže do konce zápasu o něj přišli, když se Nejdečtí trefili rovnou čtyřikrát. Nejdek se díky tříbodovému vítězství posunul na čtvrtou příčku tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl aktivnější tým z Nejdku, který si vytvořil několik brankových příležitostí. Ani jedna však neskončila tíženým gólem. Svoji jedinou příležitost ale dokonale využil hostující tým Citic. Pět minut před koncem prvního dějství se totiž do míče opřel Miroslav Hamouz a poslal hostující tým do jednobrankového vedení. Za stavu 0:1 se také odcházelo do šaten. 

 

Ve druhém poločase Nejdečtí tlačili svého soupeře seč mu síly stačili, ale vyrovnání se ne a ne dočkat a to díky výborné defenzivě hostujícího týmu. Tížený gól přišel až v 68. minutě, když se o něj postaral nejlepší střelec Nejdku Filip Neudert. Ten také započal dokonalý obrat svého mužstva. V 80. minutě se totiž prosadil Tomáš Jílek a Nejdek vedl 2:1. Za dalších pět minut se Tomáš Jílek trefil ještě jednou a nejdečtí hráči odskočili na dvoubrankový rozdíl. Poslední ránu obraně Citic, které už docházely síly zasadil František Jílek minutu před koncem zápasu. Nejdek tak na domácí půdě porazil Citice 4:1 a posunul se na čtvrtou příčku tabulky krajského přeboru. 



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Narazili jsme na houževnatý tým, který nepřijel odevzdat body. Naopak, soustředil se na poctivou defenzivu v čele s kvalitním výkonem brankáře. Toto umocnila situace ze 40. minuty, kdy Citice z první střely na branku vstřelili gól. My jsme počítali velké množství střeleckých situací a šancí. Hostující obraně v druhém poločasu docházely síly, a proto jsme rádi, že se povedl výsledkový obrat. Důležitý vyrovnávací gól vstřelil Filip Neudert a v posledních deseti minutách pak gólově zaúřadovali bratři Jílkové, kterí se postarali o tři branky v síti Sokola. Tým si za trpělivou hru a úsilí zejména ve druhém poločasu zaslouží uznání.




Sestavy


FK Nejdek
J. Bílek [-] - T. Jílek [-] , Š. Sulák [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-] (87. J. Valvoda [-] ) , F. Jílek [-] , F. Neudert [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] , R. Kinkal [-] , J. Falatek [-] (55. T. Pilař [-] )

Sokol Citice
M. Moule [-] - J. Bílek [-] - P. Širochman [-] , D. Psota [-] , J. Čech [-] - M. Kessl [-] , M. Hamouz [-] (46. O. Pavíza [-] ) - P. Šimek [-] , R. Pinta [-] (46. T. Burda [-] ) , L. Mika [-] , D. Rajtšlegr [-] (62. F. Vilček [-] )

ŽK: 80. T. Jílek - 65. P. Širochman .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kučka Jiří - PACHTOVÁ Michaela, PEŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.