2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek je doma výborný. Poradil si i s Novým Sedlem


Branky


0

Hráči Nejdku přivítali v rámci 10. kola krajského přeboru tým Nového Sedla. Nejdek chtěl zopakovat předchozí výkony, kterých dosáhl na Limnici a proti Baníku se mu to podařilo. Kromě pohledného fotbalu to totiž domácím přineslo také tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodina utkání mezi Nejdkem a Novým Sedlem přinesla vyrovnaný boj. Obě mužstva si vytvořila několik příležitostí ke skórování, ale žádná z nich nebyla stoprocentní. To se ale změnilo ve 30. minutě, když si Filip Neudert udělal z obrany hostujícího mužstva kužely, v poklidu si je obešel a střelou k tyči rozvlnil poprvé síť za zády Rychny. Domácí se dostali na koně, čehož dokázali využít za dalších pět minut. Neudert poslal centr téměř přes celou šířku hřiště přesně na hlavu Jakuba Kurtina, který poslal míč do branky Baníku podruhé. Zbytek první části hry se dohrál bez větších šancí a do šaten se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

 

Do druhého poločasu nastoupilo úplně jiné Sedlo než bylo k vidění v prvním poločase. Hostující celek dokázal několikrát Nejdek pořádně zatlačit, což navíc dokázal v 66. minutě přetavit v kontaktní gól, o který se postaral Radek Kaňok. Po vstřelené brance se Baník snažil o vyrovnání, jenže nechával otevřená zadní vrátka. Toho využíval Nejdek k rychlým protiútokům. V brance Nového Sedla však předvedl výborný výkon Radek Rychna, který všechny další akce domácího celku zneškodnil. Na druhé straně obrana Nejdku však byla vzadu zformovaná velmi dobře a Novosedelští vyrovnávací branku vstřelit nedokázali. Nejdek tak zvítězil v napínavém utkání nad Novým Sedlem 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Odehráli jsme kvalitní zápas a zejména v prvním poločase jsme dokázali soupeře přehrát a připravit divákům kvalitní podívanou. Odměnou za herní projev bylo dvoubrankové vedení. Ve druhém poločasu se hosté snažili se zápasem něco udělat, byli aktivnější než v prvním poločasu a nebezpeční byli zejména ze standartních situací. Po snížení na 2:1 otevřeli obranu, což byla voda na mlýn našim brejkům, ovšem ani ty nejvyloženější šance jsme proměnit nedokázali. Naštěstí už se už hosté do žádné gólové situace nedostali a důležité tři body zůstali doma.

TJ Baník Union Nové Sedlo
Zdeněk Joza: I když jsme věděli, co nás v Nejdku čeká a připravovali jsme se na to, vydrželi jsme plnit taktiku jen půl hodiny. Pak se v podstatě během pěti minut rozhodlo o osudu zápasu. Oproti utkání v Mariánských Lázní a na Březové jsme tentokrát nedokázali držet s domácími krok hlavně v osobních soubojích a v rychlosti a hlavně jsme udělali hloupé chyby, které soupeř stoprocentně potrestal. Chyběla nám i trpělivost a větší agresivita. Nemohli jsme hrát s Nejdkem fotbal nahoru dolů. O přestávce jsme všechno znovu probrali a druhá půle už byla lepší. Bohužel jsme museli více otevřít obranu a jen díky mimořádnému výkonu Radka Rychny jsme z brejků znovu neinkasovali. Podařilo se nám snížit, ale vyrovnat už ne. Prohráli jsme, ale máme hlavu nahoře. Tohle nás prostě nesmí decimovat.



Sestavy


FK Nejdek
J. Bílek [-] - Š. Sulák [-] , A. Mandous [-] (78. J. Falatek [-] ) , T. Pilař [-] , F. Jílek [-] , J. Kurtin [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] , F. Neudert [-] , T. Jílek [-] , F. Rutrle [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - J. Vostrý [-] (90. L. Macák [-] ) , Z. Joza [-] , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] (83. F. Kovařík [-] ) , M. Werner [-] (72. D. Petřík [-] ) , P. Šebl [-] , E. Lakatoš [-] , R. Sattler [-] (87. T. Pelech [-] ) , J. Vican [-]

ŽK: 69. F. Neudert - 69. M. Werner , 71. R. Sattler .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Henych Karel - GRŮZA David, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.