3:4p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek veze dva body z Kynšperka


Branky


75. D. Packert , 80. M. Bobčík , 88. M. Lhota (p.) - 28. F. Neudert , 64. F. Neudert , 72. J. Rutrle
0

Do Kynšperka nad Ohří zajížděl tým z Nejdku, který chtěl na půdě týmu, který v minulém ročníku málem sestoupil, zvítězit. To se mu málem podařilo, nebýt výborného výkona Kynšperku v poslední patnáctiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání byl Nejdek jednoznačně lepším týmem a byli to právě hosté, kteří si vytvářeli více šancí. A tu v 28. minutě dokázal proměnit Filip Neudert. Další branka mohla padnout v minutě 38., ale to by musel Jakub Rutrle proměnit nařízenou penaltu. Proti byl ale Petr Kraus, který pokus Rutrleho vyrazil. Další pokusy v prvním poločase brankou neskončili, a tak se šlo do šaten za stavu 0:1 z pohledu domácích. 

 

I na začátku druhého poločasu byl Nejdek lepším mužstvem. V 64. minutě Filip Neudert vstřelil svoji druhou branku utkání, která znamenala také dvoubrankový náskok hostujících. Za dalších osm minut bylo pro Kynšperk ještě hůře, to když se trefil Jakub Rutrle a navíc hostující celek trefil ještě tyčku. Pak ale Kynšperk předvedl něco nečekaného. V 75. minutě zahrával přímý kop Hanzlíček, jehož centr do vápna hlavou prodloužil Daniel Packert, který tak rozvlnil síť za zády Petra Franze a snížil na 1:3. V 80. minutě zahrával Kynšperk další standartní situaci, ze které poslal krásnou střelou míč do brány Miroslav Bobčík. Navíc domácí v 88. minutě kopali pokutový kop, který proměnil Martin Lhota a srovnal tak stav utkání na konečných 3:3. Zápas dospěl do penaltového rozstřelu, který se vydařil více hostujícímu Nejdku, který si tak připsal prémiový bod. 



Ohlasy k zápasu



FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Z různých důvodu nenastoupili do utkání Sulák, Kurtin, Pilař a Mandous. Přesto jsme po 80 minut na hřišti dominovali. V prvním poločasu jsme neproměnili pokutový kop a ve druhém poločase trefil Kinkal spojnici. Vedli jsme 3:0 navíc Nejdečtí neproměnili pokutový kop a v druhém poločasu trefil dalekonosnou pumelicí Ríša Kinkal spojnici tyčí. Během posledních deseti minut ale přišly tři standardní situace, které domácí využili a vyrovnávací gól padl v 88. minutě! V následném penaltovém rozstřelu jsme získali bonusový bod. Velká škoda ztraceného bodu.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
P. Kraus [-] - Z. Beran [-] (67. Z. Štryncl [-] ) , F. Hanzlíček [-] , M. Bobčík [-] , M. Lhota [-] - T. Orgoník [-] , J. Marek [-] , M. Najman [-] , D. Packert [-] , M. Carda [-] - R. Panajotov [-] (57. J. Lukáč [-] )

FK Nejdek
P. Franz [-] - T. Sojka [-] (86. J. Jílek [-] ) , J. Valvoda [-] , J. Rutrle [-] , F. Neudert [-] , R. Kinkal [-] , J. Falatek [-] , F. Jílek [-] , T. Jílek [-] , J. Pachta [-] , F. Rutrle [-]

ŽK: 79. T. Jílek .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Štěrba Martin - PESCHEL Filip, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.