Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 14:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peč ovládla domácí zápas, Stráž deklasovala v první půli čtyřmi brankami


Branky


20

Ze souboje Peče a Stráže se nakonec stal zápas, na který bude chtít hostující celek hodně rychle zapomenout. Domácí Peč nasázela Stráži čtyři branky již v první půli a dvě trefy si nechala také na dějství druhé. Diváci během bláznivého zápasu viděli také spoustu dalších šancí a neproměněnou penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo hotovo

Do Peče jsme jeli značně oslabeni, díky mnoha omluvenkám kvůli pracovní vytíženosti či zdravotním problémům osmi hráčů. Na střídání jsme neměli nikoho a do pole musel naskočit i náš druhý gólman Skipala. Do zápasu jsme tedy šli spíše s pokusem překvapit. Ovšem hned od začátku se do nás soupeř „zakousnul“ a jejich rychlému útočníkovi Jiřímu Novákovi se podařilo skórovat hned v 5. minutě utkání. Již ve 22. minutě Jiří Novák završil svůj hattrick a o zápase bylo rozhodnuto. Ještě do poločasu se trefil domácí Lukáš Tomšů a tak poločasové skóre bylo 4:0 ve prospěch domácích. 

Domácí berou všechny body

Ve druhém poločase náš soupeř trochu polevil a tím nám dovolil si vypracovat hned ze začátku několik slibných šancí, z nichž jednu proměnil Miroslav Píšan. Dokonce jsme měli výhodu v podobě pokutového kopu, po faulu na Skipalu. Píšan bohužel trefil brankáře, který jeho pokus vyrazil a dobíhající Zvára následným dorazem netrefil bránu. Náš soupeř měl do konce utkání ještě několik vyložených šancí, ze kterých proměnili „jen“ dvě Tomášem Doležalem a Lubomírem Musilem a tak se konečné skóre zastavilo na 6:1 pro Peč. Další zápas hrajeme doma s Kunžakem. A není již prostor pro další zaváhání, takže nic než tři body nebereme.

Autor: Facebook Stráž nad Nežárkou



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Josef Novák (hráč): Po dvou úspěšných zápasech jsme chtěli navázat i doma a v momentě, kdy jsme viděli slabou a pouze jedenáctičlennou sestavu hostů, ve které chyběl pilíř zadních řad Kollar a střelec Mikuláštík, pro nás bylo povinností, aby body zůstaly doma. Od začátku jsme tomu šli naproti a záhy si vytvořili komfortní náskok. Soupeř nás malinko zaskočil v úvodu druhé půle, kdy z ničeho snížil na 1:4 a o chvíli později navíc neproměnil penaltu. Chycená penalta pro nás byla impulsem, abychom zvýšili obrátky a chvíli po tomto momentu zvýšil na definitivních 5:1 Musil. Bratři Přílepkové na straně hostů se snažili leč mohli, ale byli na to úplně sami. Jestli se něco nezmění v táboře hostů, očekávám, že budou mít velké problémy.




Sestavy


FC Peč
D. Vitouš [-] - R. Pátek [-] - O. Čurda [-] (54. L. Musil [-] ) - - J. Novák [-] , T. Doležal [-] (67. M. Záškoda [-] ) , L. Popjak [-] (83. D. Pohodych [-] ) , O. Hes [-] , L. Tomšů [-] , D. Lovětinský [-] (76. M. Hlaváček [-] ) , J. Zamazal [-] , F. Smejkal [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Žižka [-] - J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , M. Píšan [-] , Z. Koranda [-] , V. Princ [-] , O. Skipala [-] , P. Přílepek [-]

ŽK: 52. L. Popjak .
Hráči zápasu: F. Smejkal , J. Novák .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - HAVLÍK Zdeněk, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích