2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby u Nežárky skončilo dělbou bodů


Branky


17

Ve 2. kole Okresního přeboru remizovaly v nežárkovském derby Novosedly v Jarošově. Hosté v utkání dvakrát vedli, ale domácí ve druhém dějství vyrovnali na konečných 2:2, a tak si oba týmy rozdělily po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Sokol Jarošov nad Nežárkou
Jaroslav Mynář: V bojovném, přesto fotbalovém zápase se hosté ujali vedení již ve 2. minutě, zásluhou proměněného přímého kopu. Jarošov do poločasu vyrovnal, navíc nastřelil tyč a brankář hostí vyrazil stoprocentní gólovku. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Každý z týmů se prosadil opět jen jednou a protože domácí uhlídali zkušené hráče hostí a další šance se již proměnit nepodařilo, skončilo utkání spravedlivou remízou 2:2.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Utkání jsme začali velice dobře, když se už ve 2. minutě. trefil z přímáku Vohák. Hned za chvíli dali domácí tyč. Po gólu jsme zvolnili, domácí vyrovnali a dvakrát nás podržel brankář. My jsme měli hodně střel na bránu, ale bohužel bez gólového efektu. Druhý poločas jsme opět lépe začali my a škoda, že jsme nepřidali třetí gól. Dvacet minut před koncem jsme totiž dostali úplně zbytečný gól po naší chybě. Po každém gólů jsme na dvacet minut vypadli ze hry, což nás stalo dva body. Chtěli jsme tu vyhrát, ale nakonec bod bereme, remíza byla nejspíš spravedlivá.



Sestavy


Sokol Jarošov nad Nežárkou
L. Blažek [-] - M. Urban [-] , J. Mikš [-] (57. V. Čejna [-] ) , J. Waník [-] , D. Strojek [-] , M. Stejskal [-] , J. Mynář [-] , T. Kučera [-] , T. Grünn [-] , L. Hudeček [-] , T. Dvořák [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - J. Kypta [-] , P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , J. Marsa [-] - K. Michal [-] , M. Hladílek [-] (65. J. Paluška [-] ) , L. Voldřich [-] (89. J. Maxa [-] ) , J. Mazanec [-] - P. Hrubý [-] , E. Vohák [-]

ŽK: 54. T. Dvořák - 79. R. Poborský , 80. J. Mazanec .
Hráči zápasu: D. Strojek - E. Vohák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BOČEK Petr - HAVLÍK Zdeněk, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 8. 2020 12:16
V bojovném, přesto fotbalovém zápase se hosté ujali vedení již ve 2.minutě, zásluhou proměněného přímého kopu. Jarošov do poločasu vyrovnal, navíc nastřelil tyč a brankář hostí vyrazil stoprocentní gólovku. V druhém poločase se obraz hry nezměnil. Každý z týmů se prosadil opět jen jednou a protože domácí uhlídali zkušené hráče hostí a další šance se již proměnit nepodařilo, skončilo utkání spravedlivou remízou 2:2.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů